2777
2789

مثلا عروسی داداشم تابستون ۱۴۰۱ هست 

امشب یهو رفتم تو فکر لباس و از این فکر خوابم نمیبره اذیت میشم 

یا مثلا بابام‌کمرش درد میکنه اینقدر تو فکرم که خواب و خوراک برام نمیمونه‌

طبیعیه؟

بخاطر کمر درد بابام اینقدر فکر میکردم که حمله ی اضطرابی بهم دست داد نصف شب 

بهش میگن اورتینک

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی هست؟

اختلال ریاد فکر کردن

بهار‌کوچک‌مَن!:)❤                                                                حامی‌ال‌جی‌بی‌تی🏳️‍🌈                                                              آخرش‌من‌تورو‌میکشم‌یا‌تو‌منو‌؟کنترل‌این‌جسم‌دست‌کیه‌؟    ای‌مترسک‌چشاتو‌واکن‌گندماتو‌دزدیدن!                                                   گاهی‌حق‌میگم:)                                                             
چی هست

اختلال زیاد فکر کردن به همه چیز

اختلال اضطراب فراگیر + وسواس فکری + پنیک اتک  روانپزشک + روانشناس

از کجا بفهمم اون حالتای ترسناک که میشدم پنیکه یا حمله اضطراب فراگیر؟اخه بعد فکرای منفی اینجوری شدم دوبار

از کجا بفهمم اون حالتای ترسناک که میشدم پنیکه یا حمله اضطراب فراگیر؟اخه بعد فکرای منفی اینجوری شدم د ...

اختلال اضطراب فراگیر بیس اصلیه . وسواس فکری در اثر اضطراب فراگیر ايجاد میشه و حمله پنیک نتیجه اضطراب شدیده . بری روانپزشک ۱ دونه آرامبخش خیلی معمولی بهت میده در عرض ۱ ماه هر ۳ تا مشکلت برطرف میشه

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞