2777
2789
دهیدارته و خشک تقریبا یکی هستن فقط دهیدارته یه پوستی ک سرحال نیس یجوری به چشم میاد احتمالا دکترشما د ...

حتما اونا رفتن پیش پزشک عمومی

وگرنه دکترمتخصص پوست و زیبایی نمیاد برا پوست خشک صابون عطری بده

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
حتما اونا رفتن پیش پزشک عمومی وگرنه دکترمتخصص پوست و زیبایی نمیاد برا پوست خشک صابون عطری بده

بخدا فوق تخصص هم داشت کلی هم بشون قرص داده بود من ک زنداداشم برا جوش میرفت یه ماه جوشاش رفت بعد اون ب طرز فجیعی جوش زد و زخم معده خیلی شدیدی گرفته ک بخدا آدم دلش براش کباب. میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا فوق تخصص هم داشت کلی هم بشون قرص داده بود من ک زنداداشم برا جوش میرفت یه ماه جوشاش رفت بعد اون ...

دکتر بیسواد هم کم نداریم 

ولی بهترین راه برای تمام مشکلات پوستی اول شناخت نوع پوست دوم هم روتین بامحصولات مناسب پوست

دکتر بیسواد هم کم نداریم  ولی بهترین راه برای تمام مشکلات پوستی اول شناخت نوع پوست دوم هم روتی ...

دقیقا ..من بهش ژل .تونیک با ماسک گچی و ژل ضد جوش دادم جوشاش رفته.ولی واقعا معدش داغون شده هرلحظه معده درد داره خدانصیب کسی نکنه

دقیقا ..من بهش ژل .تونیک با ماسک گچی و ژل ضد جوش دادم جوشاش رفته.ولی واقعا معدش داغون شده هرلحظه معد ...

بره ی دکتر گوارش زخم معده شوخی بردار نیست خدای نکرده بمونه و درمان نشه میشه سرطان

بره ی دکتر گوارش زخم معده شوخی بردار نیست خدای نکرده بمونه و درمان نشه میشه سرطان

رفته.چنتا دارو بهش داده ولی بی فایده بوده بخدا انقد درد میکشه و نمیتونه هیچی بخوره دلم.بحالش میسوزه

رفته.چنتا دارو بهش داده ولی بی فایده بوده بخدا انقد درد میکشه و نمیتونه هیچی بخوره دلم.بحالش میسوزه

دکتر خوب بره کولونسکوپی انجام بده حتما

پس پوست شماخشک نیست دهیدراتس شما ی مدت محصولات پوست چرب باید استفاده کنی و ۸تا۱۲ لیوان در روز اب بخ ...

عزیزم آب زیاد میخورم واس دهید اته چی بزنم 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

نه به من صابون نداد فوم و ژل و تونر داد من که خیلی راضیم منم پوستم فکر میکردم خشک پوست پوست میشد ول ...

ترو خدا روبینیو ب منم بده رفتم متخصص بهم صابون داده 😕

ترو خدا روبینیو ب منم بده رفتم متخصص بهم صابون داده 😕

خب به من شوینده پوست چرب سینره داد

تونر چرب لافار 

دور چشم سیمپل

میسلار واتر چلنج رنگ آبی مخصوص پوست دهیدراته

آبرسان کیو وی

ضدافتاب پیکسل

سرم هیالورونیک اسید اردینری داد

ماسک آبرسان آویشه 

چندتاهم مکمل خوراکی داد

خب به من شوینده پوست چرب سینره داد تونر چرب لافار  دور چشم سیمپل میسلار واتر چلنج رنگ آبی مخ ...

مکملاتم میگی؟؟؟ از هیالورن راضی هستی 

بهترینا برات رقم بخوره ❤️

مکملاتم میگی؟؟؟ از هیالورن راضی هستی  بهترینا برات رقم بخوره ❤️

مکمل مای ویتامینز برای پوست و ناخن

پوست من بااین کارا عالی شد

امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم عزیزم