2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۲۹ سالمه از همون بچگی با آب خالی میشورم خیلی هم راضی ام و همیشه هم از آبرسان سینره استفاده می کنم ...

درسته آب خالی پوست خشک نمیکنه ولی بنظرت آب خالی آلودگی های روی پوستت رو تمیز میکنه

ن یکم منافذ دارم

پس پوست شماخشک نیست دهیدراتس

شما ی مدت محصولات پوست چرب باید استفاده کنی و ۸تا۱۲ لیوان در روز اب بخوری به مرور ۳_۴ماه طول میکشه شایدم بیشتر پوستت یا چرب میشه یا مختلط

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

والله  منکه راضی ام خداروشکر نه جوش نه کک و مک نه لک و نه هیچی دیگه رو پوستم نیست فکر کنم فقط بخاطر آبه چون من پوستم خیلی خشکه هم فوم شستشو صورت هم صابون توشون لایه برداره برای پوست من بده هم بیشتر خشک میشه هم چروک میشه ولی با پوست خیار خوب صورتمو ماساژ میدم یا پوست پرتقال و موز هر میوه ای که چسبناک نباشه بعدش میشورم فوق العاده راضی ام 

پس پوست شماخشک نیست دهیدراتس شما ی مدت محصولات پوست چرب باید استفاده کنی و ۸تا۱۲ لیوان در روز اب بخ ...

محصولات پوست چرب باعث میشن ک پوست تولید چربی کمتری انجام بده ایشون همینجوری پوستش خشک هس محصول چربم بزنه ک دیگه جلوی تولید چربی گرفته بشه چی بشه..ایشون باید محصول مناسب تیپ پوستی خودش استفاده کنه به هیچ وجه هم از صابون و فوم و شامپو ابنا ک قلیایی هستن استفاده نکنه..و پوستشو آبرسانی کنه بعد شستشو 

محصولات پوست چرب باعث میشن ک پوست تولید چربی کمتری انجام بده ایشون همینجوری پوستش خشک هس محصول چربم ...

عزیزم ایشون پوستش خشک نیست دهیدراتس

پوست خشک به هیج عنوان منافذ و جوش داره اگه پوست خشک این علایم و داشت یعنی دهیدراته و باید محصولات پوست خرب استفاده کنه و در کنارش اب زیادمصرف کنه تا پوستش به طرف چرب یا مختلط بره

عزیزم ایشون پوستش خشک نیست دهیدراتس پوست خشک به هیج عنوان منافذ و جوش داره اگه پوست خشک این علای ...

پوست خشکم منافذبازداره دراثر ارایش کردن و پاک نکردن..استفاده ازمحصولات بی کیفیت...دهیدراته هم خشکی بیش از اندازس ک با آبرسانی ومحصول مناسب رفع میشه

پوست خشکم منافذبازداره دراثر ارایش کردن و پاک نکردن..استفاده ازمحصولات بی کیفیت...دهیدراته هم خشکی ب ...

عزیزم دکتر متخصص به من گفت که پوست خشک به هیچ عنوان منافذ نداره

عزیزم دکتر متخصص به من گفت که پوست خشک به هیچ عنوان منافذ نداره

ببخشید نصف اینایی ک میرن دکتر بهشون صابون میدن درصورتی ک همون صابون عامل کلی مشکل پوستی میشه خیلی ازاین دکترا بخدا شاید ی مدت چیزی رو رفع کنن ولی بی فایدس...من چنتا از آشناهامون دکتر پوست میرفتن یکشیون ک بعد دوساله هنوز اون دکتر رو نفرین میکنه

ببخشید نصف اینایی ک میرن دکتر بهشون صابون میدن درصورتی ک همون صابون عامل کلی مشکل پوستی میشه خیلی از ...

نه به من صابون نداد فوم و ژل و تونر داد

من که خیلی راضیم منم پوستم فکر میکردم خشک پوست پوست میشد ولی بهم گفت نه دهیدراتس اب بخور و روتین برو الان تقریبا یک سال پوستم عالی شده 

نه به من صابون نداد فوم و ژل و تونر داد من که خیلی راضیم منم پوستم فکر میکردم خشک پوست پوست میشد ول ...

دهیدارته و خشک تقریبا یکی هستن فقط دهیدارته یه پوستی ک سرحال نیس یجوری به چشم میاد احتمالا دکترشما دکترخوبی بوده چون بخدا من ک اونایی دیدم هیچکدوم راضی نبودن

2790
2778
2791
2779
2792