28nafas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1899 عنوان تازه فهمیدم.. 651 بازدید | 30 پست آدمای اطرافم منو دوس ندارن فقط تایمای خالیشونو با من پر میکنن که حوصلشون سر نره.. هیچکس از وقتش نمیزنه تا با من وقت بگذرونه .. اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه! 1400/11/12 | 23:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 98983 بیخیال وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
sarire عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 125963 خیلیا همینطورن متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت... 👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
نگاه_عاشقونه، عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 1552 دقیقا منم چند روزه به همین فکر میکنم با نگاه عاشقونه❤چه عاشقانه ای خواهد شد وقتی نگاه در نگاه تو نفس در نفس های تو در آغوشی پر از عطرِ تنِ تو آرام بگویم (دوستت دارم)❤(درخواست دوستی🙅🏻♀)👊🏻
28nafas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1899 توعم ی مدت نباش براشون ببین چ اتفاقی میفته خودشون گفتن دلشون تنگ شده ولی وقتی دوستای دیگشون میان منو به کل فراموش میکنن و پیمم اصن سین نمیخوره. اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!
دختر_رویایی عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 9916 خودشون گفتن دلشون تنگ شده ولی وقتی دوستای دیگشون میان منو به کل فراموش میکنن و پیمم اصن سین ن ... بیشتر میخورع حوصلشون سر رفته باشهنباش برای ی عده حِرمــٰـان
28nafas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1899 اینکه عادیه چرا ناراحت ؟ این حق ی ادم نیست ی نفر بهش اهمیت بده و نزاره حس کنه اضافیه..کاش ی آدم تو زندگیم بود دقیقا مثل خودم اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!
28nafas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1899 خودت الویت زندگی خودت باش بی خیال بقیه هر دفعه اینو به خودم میگم ولی همیشه کوچیکترین اهمیتی که دادم ب خودم بوده و همه ضربه هام خودم تحمل کردم اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!
28nafas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1899 بیشتر میخورع حوصلشون سر رفته باشه نباش برای ی عده من فقط دونفرو دارم تو زندگیم که عاشقشونم و از جونم براشون مایه میزارم (خانواده بحثش جداست)بقیه که اصلا واسم مهم نیستن..ولی همون دو نفر بدترین ضربه هارو بهم زدن اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!
28nafas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1899 دقیقا منم چند روزه به همین فکر میکنم چیزی شده؟ اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!