28nafas مدیر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1899 عنوان تازه فهمیدم.. | مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 30 پست آدمای اطرافم منو دوس ندارن فقط تایمای خالیشونو با من پر میکنن که حوصلشون سر نره.. هیچکس از وقتش نمیزنه تا با من وقت بگذرونه .. اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه! 1400/11/12 | 23:25 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jorjina عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 2147 هر دفعه اینو به خودم میگم ولی همیشه کوچیکترین اهمیتی که دادم ب خودم بوده و همه ضربه هام خودم ... ب غیر از خودت کسی نمیاد تحمل کنهحتی ازدواجم کنی شوهرا اکثرا زن واسشون مهم نیسالبته این تجربه منه
دختر_رویایی عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 9924 من فقط دونفرو دارم تو زندگیم که عاشقشونم و از جونم براشون مایه میزارم (خانواده بحثش جداست) بقیه که ... ی نصیحت از من ب ت هیچ کسو تو زندگیت نگه ندارتنهایی رو یاد بگیر حِرمــٰـان
28nafas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1899 ب غیر از خودت کسی نمیاد تحمل کنه حتی ازدواجم کنی شوهرا اکثرا زن واسشون مهم نیس البته این تجربه منه پس چرا من تو مواقع ناراحتی عزیزام همه کار میکنم که حالشون خوب بشه و بخندن چقدر به یکی مثل خودم احتیاج دارم.. اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!
نگاه_عاشقونه، عضویت: 1400/08/30 تعداد پست: 1552 چیزی شده؟ گاهی ی اتفاقایی میوفته که اینجوری فکر میکنمشایدم اینجوری نباشه با نگاه عاشقونه❤چه عاشقانه ای خواهد شد وقتی نگاه در نگاه تو نفس در نفس های تو در آغوشی پر از عطرِ تنِ تو آرام بگویم (دوستت دارم)❤(درخواست دوستی🙅🏻♀)👊🏻
28nafas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1899 ی نصیحت از من ب ت هیچ کسو تو زندگیت نگه ندار تنهایی رو یاد بگیر خیلی وقته هیچکسو ندارم و یادش گرفتم خیلی وقته تو تنهاییام دارم غرق میشم.. اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!
دختر_رویایی عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 9924 خیلی وقته هیچکسو ندارم و یادش گرفتم خیلی وقته تو تنهاییام دارم غرق میشم.. پس باس یاد گرفته باشی از کسی انتظار نداشته باشی و هیچی واست مهم نباشع حِرمــٰـان
نهنگعنبر عضویت: 1400/11/12 تعداد پست: 2703 ازشون دورشو ببین چطور میان سمتت بزرگترین دعاها دعابرای فرج مولا صاحب الزمان است گشایش شیعیان تنها درظهورایشان محقق میشوداللهم عجل لولیک الفرج خداوندا مرگ من وفرزندانم راتنها درشهادت قراربده آمیییین۰لایک ودرخاست دوستی ممنوع باتچکر.
sheri66 عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 5653 خودشون گفتن دلشون تنگ شده ولی وقتی دوستای دیگشون میان منو به کل فراموش میکنن و پیمم اصن سین ن ... مثل خودشون باش انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
drzeynoo عضویت: 1400/11/05 تعداد پست: 110 پس چرا من تو مواقع ناراحتی عزیزام همه کار میکنم که حالشون خوب بشه و بخندن چقدر به یکی مثل خود ... منم اونجورم وقتی به کسی دردمو میگم نمک میپاشه رو زخمم نذرکردم گر ببینم روی زیبای تو را صدوده بیت خرج چشمانت کنم💔
iove_shadi عضویت: 1400/10/21 تعداد پست: 3522 اگه اینطوری باشه من دیگه باید رو به قبله بشم آخه من اونم ندارم😂😂😐 ببین من بدترین آدم روی زمین که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربطی داشته باشه!
28nafas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1899 پس باس یاد گرفته باشی از کسی انتظار نداشته باشی و هیچی واست مهم نباشع ولی هنوز یاد نگرفتم احساساتمو بکشم.. اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!
دختر_رویایی عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 9924 ولی هنوز یاد نگرفتم احساساتمو بکشم.. نمیشه کشت فقد باس کنترل کرد حِرمــٰـان
28nafas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1899 منم اونجورم وقتی به کسی دردمو میگم نمک میپاشه رو زخمم درسته بمن میگن درست میشه.یا حالم بشدت بده و تب و لرز دارم میگن خوب میشی. و بعد دیگه حالمو نمیپرسن اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!
28nafas مدیر استارتر عضویت: 1400/07/18 تعداد پست: 1899 ازشون دورشو ببین چطور میان سمتت فکر نکنم بیان ولی. اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!