2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 36 پست

سلام عزیزم یه مامایی هست که کلا کارش کمک به اقدامی ها هست 

خیلی دلسوزانه راهنمایی میکنه و مشاوره میده.

حتما باهاش یه مشاوره کوتاه بکن.

من اول خدا بعد با کمک اون باردارشدم،البته سقط نکرده بودم ولی انقدر تنبلی تخمدان شدید داشتم که فقط سالی دوبار پریود میشدم.

از همه جای ایران مریض داره اگر خواستی یه سر برو پیجش باهاش حرف بزن خوشت اومد ادامه بده،خیلی اصولی و قانونی کار میکنه همه چی رو.

اسمش فریبارحیمی هست.

توی اپلیکیشن مشورپ هم هست.

fariba.rahimi.midwife@

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته واقعا انشالا هرچه زودتر مامان بشی فقط ی سوال چطور بعد از دوازده سال الان عکس رنگی میری اخه ...

تازه پیش این دکتر رفتم . قبلا عکس داده بودم چند سال پیش

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
سلام عزیزم یه مامایی هست که کلا کارش کمک به اقدامی ها هست  خیلی دلسوزانه راهنمایی میکنه و م ...

ممنون

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
شوهرتم یعنی کاملا سالمه آز اسپرمش

الان جواب آزمایشش اومده مورفولوژی ۱ درصد . فکر کنم اونم ضعیفه

انشالا همه ی منتظرا از جمله من و شما هر چه زودتر مادر بشیم

انشاالله