setarehkhanum مدیر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 36 پست امروز گذاشتم منفی شد. ولی خیلی دلم درد میکنه خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی. 1400/11/12 | 23:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لاتنللعهخن عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 2419 سالهاست . ۱۲ ساله ازدواج کردم. تازگی سرما خوردم منم دو ساله اقدامم باردار نمیشم انشالا که بارداری عزیزم مشکلت چیه
zahrabanoo1400 عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 5762 باشه عزیز تا مطمئن نشم که باردارم یا نه عکس رنگی نمیدم انشاالله باشی❤ منم مامان شدم😍1401/07/17بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت 🙏 نی نیم دوقلوئهههههه😍
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 حالا من عجیبو ببین من همیشه میندازم عقب دوماه دوفاستون استفاده میکنم ۱۸ موعده پری امروز شدید دلم با ... دوفاستون مرتب میکنه خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 منم دو ساله اقدامم باردار نمیشم انشالا که بارداری عزیزم مشکلت چیه ممنون. پلیکیستیک خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 انشاالله باشی❤ مممنونم عزیز خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
1233nininaz عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 3946 دوفاستون مرتب میکنه منو ک قاتی کرد اونماه باید ۱۰ میشدم ۱۸ شدم اینماه باید ۱۸ بشم ۱۲ شدم 😑حالا من اینماه میخاستم بدم تهت نظر دکتر نابارور چکار کنم خیلی غیرمنتظره بود برام لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 واسه پلی کیستیک گلوکوفاژ نمیخوری چند سال میخوردم . فایده نداشت برام. همه موهام ریخت. قطعش کردم. خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
لاتنللعهخن عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 2419 ممنون. پلیکیستیک منم تنبلی داشتم یکساله گلوکوفاژ میخورم رفع شد ای یو ای ای وی اف نکردی تو این ۱۲سال
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 منو ک قاتی کرد اونماه باید ۱۰ میشدم ۱۸ شدم اینماه باید ۱۸ بشم ۱۲ شدم 😑حالا من اینماه میخاستم بدم ته ... من پیش سهیلا عارفی وقت گرفتم. پیشش میرم. آزمایش نوشته با عکس رنگی خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
لاتنللعهخن عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 2419 چند سال میخوردم . فایده نداشت برام. همه موهام ریخت. قطعش کردم. حتما تنبلی شما خیلی شدیده پس پریودتون مرتبه
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 منم تنبلی داشتم یکساله گلوکوفاژ میخورم رفع شد ای یو ای ای وی اف نکردی تو این ۱۲سال ۲ بار ای وی اف ۳بار ای یو ای. فکر کنم سهیلا عارفی برام ای وی اف بنویسه خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
setarehkhanum مدیر استارتر عضویت: 1396/09/19 تعداد پست: 2281 حتما تنبلی شما خیلی شدیده پس پریودتون مرتبه اره منظمه. نمیدونم چرا باردار نمیشم خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
لاتنللعهخن عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 2419 ۲ بار ای وی اف ۳بار ای یو ای. فکر کنم سهیلا عارفی برام ای وی اف بنویسه خیلی سخته واقعا انشالا هرچه زودتر مامان بشی فقط ی سوال چطور بعد از دوازده سال الان عکس رنگی میری اخه معمولا اوایل دکترا مینويسن منم بعد از یکسال اقدام که نشدم تابستون امسال دادم
1233nininaz عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 3946 من پیش سهیلا عارفی وقت گرفتم. پیشش میرم. آزمایش نوشته با عکس رنگی ۱۲ ساله عکس رنگی نرفتی ؟بعو کجا هست این لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم