2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من عجیبو ببین من همیشه میندازم عقب دوماه دوفاستون استفاده میکنم ۱۸ موعده پری امروز شدید دلم با ...

دوفاستون مرتب میکنه

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
منم دو ساله اقدامم باردار نمیشم انشالا که بارداری عزیزم مشکلت چیه

ممنون. پلیکیستیک

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
انشاالله باشی❤

مممنونم عزیز

دوفاستون مرتب میکنه

منو ک قاتی کرد اونماه باید ۱۰ میشدم ۱۸ شدم اینماه باید ۱۸ بشم ۱۲ شدم 😑حالا من اینماه میخاستم بدم تهت نظر دکتر نابارور چکار کنم خیلی غیرمنتظره بود برام 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم 
واسه پلی کیستیک گلوکوفاژ نمیخوری 

چند سال میخوردم . فایده نداشت برام. همه موهام ریخت. قطعش کردم. 

منو ک قاتی کرد اونماه باید ۱۰ میشدم ۱۸ شدم اینماه باید ۱۸ بشم ۱۲ شدم 😑حالا من اینماه میخاستم بدم ته ...

من پیش سهیلا عارفی وقت گرفتم. پیشش میرم. آزمایش نوشته با عکس رنگی

منم تنبلی داشتم یکساله گلوکوفاژ میخورم رفع شد ای یو ای ای وی اف نکردی تو این ۱۲سال

۲ بار ای وی اف ۳بار ای یو ای. فکر کنم سهیلا عارفی برام ای وی اف بنویسه

حتما تنبلی شما خیلی شدیده پس پریودتون مرتبه

اره منظمه. نمیدونم چرا باردار نمیشم

۲ بار ای وی اف ۳بار ای یو ای. فکر کنم سهیلا عارفی برام ای وی اف بنویسه

خیلی سخته واقعا انشالا هرچه زودتر مامان بشی فقط ی سوال چطور بعد از دوازده سال الان عکس رنگی میری اخه معمولا اوایل دکترا می‌نويسن منم بعد از یکسال اقدام که نشدم تابستون امسال دادم

من پیش سهیلا عارفی وقت گرفتم. پیشش میرم. آزمایش نوشته با عکس رنگی

۱۲ ساله عکس رنگی نرفتی ؟بعو کجا هست این 

لطفان برای مامان شدنم صلوات بفرستید 🙏🙏الهی به ارزوهای قشنگتون برسید .خیلی خیلی محتاج دعا های از ته دلتون هستم