2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا بیاین

141 بازدید | 9 پست

دوسه روز ازموعدم گذشته بی بی چک هم زدم منفی بود

اما پریود نمیشم  چیکار کنم پریودشم؟دلشوره هم دارم سابقه نداش عقب بندازم بعد زایمانم 

تیکر تولد ۳سالگی عشق مامان 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطورم الان

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
استرس خودش نمیذاره پریود شی

منم همینطورم .پریودیام دیرب دیرمیشه خیلی استرسی هستم چکارکنم درمانش چیه

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤
جدی؟خیلی استرس دارم همین استرسه نابودم کرده به خودم قول دادم بعد پریود شدن جلوگیری کنم باقرص هرماه ...

منم یه بار اینجوری شدم  بعد ۱۰ روز پریود شدم 

نگران نباش منم بی بی میزدم  منفی بود 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)