2777
2789
عنوان

منم معلمم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1653 بازدید | 197 پست
دقیقا این معلم ها شورشو در اوردن والا منم لیسانس دارم ولی چون کارپیدا نکردم خونه دارم همسرم لیسانس ...

خیلی سخته همکار منم دو تا بچه داره ۴ تومن می گیره معلمه. چون صدای کارگر به جایی نمیرسه اونم اعتراضی نکنه؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نباید اینطور باشه همه باید از حقمون دفاع کنیم

آره عزیزم نباید اقتصاد انقدر افتضاح باشه 

نیاید این همه تضاد طبقاتی باشه 

نباید این همه بی عدالتی باشه 

ولی این زمانی درست میشه که همه ی ما ایرانی ها دست هم رو بگیریم و متحد باشیم و بخاطر ش خون و جون مون رو بدیم 

که مردم ما این کار رو نمی کنند 

چیزی بهتر نمیشه تو ایران عزیزم 

همه باید طوری کار کنند که پولشون حلال باشه معلمی که واقعا کار نمی کنه پولش حلال نیست  

اسی شما داری خیلی خوب و با بیان مودبانه بحث میکنی و معلومه باشخصیت هستی و واقعا لایق معلم بودنی.ولی چند نفر اینجا میگن معلم هستن ولی طرز بیانشون واقعا بی ادبانه اس حیف اسم معلم .این حقوق ها هم واسه اینا زیادیه

یاشاسین آذربایجان💓✌

واقعا جای تاسفه مگه فقط معلم ها درس خوندن .تو جامعه پر شده از افراد تحصیل کرده و بیکار چون کار پیدا ...

خواهر قشنگم همه کسایی که حقوقشون کمتر از ۴ ۵ تومنه باید مطالبه کنن عزیزم چه معلم چه کارگری که صبح تا شب کار میکنه

چه کسی که تو کارخونه صب تا شب می ایسته

برو بابا حتما توام ازون دست معلم ها هستی که بهت بر خورده گلم.سعی کن پولی که میخوری حلال باشه حداقل ت ...

نه بهم برنخورده چون به خودم مطمئنم من برای شاگردام خیلی وقت میزارم روزی که امتحان دارن تا ساعت ۱۲ شب براشون رفع اشکال کردم اما منم ازاین حرفا خیلی شنیدم پس اینو میدونم ادمای نمک نشناس زیادن حتی اگه معلم بدبخت تمام تلاششم بکنه بازم طلبکارن

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
خدایی با این ساعت کاری و استرس زیر ده تومن حقتون نیست

حق م نیست ولی اعتراض کنم میگن خوش اومدی 

و کلی فوق لیسانس مهندسی منتظر یه فرصت شغلی خالی ن که می تونن جایگزین من بشن عزیزم 

بدبخت بچه های ما که زیر دست کسی مثل شما هست .شما فرهنگی هستی مودب باش

😂😂😂😂

عزیزم مثل اینکه شما اول توهین کردی شمابه ما میگی حروم خور و فلان

بعد انتظار داری با فدات بشم قربونت برم جواب بشنوی 

😂😂😂😂 عزیزم مثل اینکه شما اول توهین کردی شمابه ما میگی حروم خور و فلان بعد انتظار داری با فدات ...

من گفتم به کیا گفتم حروم خور اگه شما هم مثل معلم بچه ی منی بله پولت حرومه.

یاشاسین آذربایجان💓✌

بدبخت بچه های ما که زیر دست کسی مثل شما هست .شما فرهنگی هستی مودب باش

از اون گذشته من حرفی نزدم که بی احترامی باشه با ما میگن حروم خور منم میگم بچتو نفرست پیش ادم حروم خور این فکر نکنم بی ادبی باشه

دوستان من معلم که حقوقم زیر چهار تومنه برم اعتراض کنم و حقوقم نهایت بشه شش تومن بازم در فقط به سر میبرم جای تعجب داره که دیگران چقدر با کینه و حرص در این مورد صحبت می کنند. آخه این چه حرفیه که شوهر من ۵ تومن می گیره با 12 ساعت کار پس شما چهار تومن کافیتونه. دیدتون رو عوض کنید همه به فکر پیشرفت که نه بهتر شدن ذره ای از شرایط هم باشیم