2777
2789
عنوان

منم معلمم.

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 197 پست
وا مگه دارن خیرات میکنن که اینجور حرف میز نین جالبه. من‌میگم مشاغل خیلی سخت تری هم هست که اول باید ...

مشاغلی که مثل ما زیر چهار تومن می گیرن بلللله باید حقوقشون زیاد بشه هیچ اولویتی هم نیست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا جای تاسفه مگه فقط معلم ها درس خوندن .تو جامعه پر شده از افراد تحصیل کرده و بیکار چون کار پیدا ...

خب معلما حقوق نگیرن مشکل کار جامعه حل میشه؟

فقیرا پولدار میشن بیکارا کارمند؟گرسنه ها سیر؟

چرا قیمه هارو میریزید تو ماستا😅

قبول دارم هیچ کی الان از حقوقش راضی نیست. شما تا ساعت پنج تو یه شرکت کار کنید راحت ترید یا تا ساعت ی ...

عزیزم هر شغلی مشکلات خودش رو داره

مثلا ما تو کارمون زمان خیلی مهم ه 

و باید همزمان به چند جا حواست باشه 

و در حین سرعت حق نداری خطا کنی 

یا شغل خواهرم همش با خون و مریض سر کار دارن

من گفتم خانواده م معلم ن

خودم یه مدت درس دادم 

میدونم مشکلات شغل شما رو

ولی تصوری که از کار کارمندی داری اشتباهه، من هم قبلا ها فکر میکردم روز ی 3 ساعت کار مفید ازم میخوان

ولی چیزی که الان می بینم روزی 10 ساعت حداقل کار مفید ازت میخوان

و همیشه طلبکار ن و چون آدم بیکار هم زیاد داریم، مجبوری کوتاه بیای تا اخراج نشی

واقعا جای تاسفه مگه فقط معلم ها درس خوندن .تو جامعه پر شده از افراد تحصیل کرده و بیکار چون کار پیدا ...

واقعا که فکر کن شوهرت حقوقش 3500 باشه خدایی ناله نمی کنی اعتراض نداری 

دیگه خستمون کردند انکار همه بالای بیست میلیون حقوق می گیرند اینا کم .بابا به قران پرستارا ی بدبخت هم بیشتر از شما ها بدبختی درس خوندن را کشیدند وهم نه شب دارند نه روز .پس اونا هم باید بیماران را بذارن و‌اعتصاب کنند 

گربه دستش به گوشت... پس اگه پول ما حروم شما بچتو تو خونه تعلیم بده خدا نکرده حروم خوری یادنگیر یا ی ...

برو بابا حتما توام ازون دست معلم ها هستی که بهت بر خورده گلم.سعی کن پولی که میخوری حلال باشه حداقل تلاش کن .من گفتم معلم بچم روزی دو ساعت فقط تو شاد دو تا کلیپ میفرسته و خاموش میکنه.تو چرا طرفداریشو میکنی؟ اون دوس داره حروم بخوره خب ولی شما نخور

یاشاسین آذربایجان💓✌

وا مگه دارن خیرات میکنن که اینجور حرف میز نین جالبه. من‌میگم مشاغل خیلی سخت تری هم هست که اول باید ...

دقیقا این معلم ها شورشو در اوردن

والا منم لیسانس دارم ولی چون کارپیدا نکردم خونه دارم

همسرم لیسانسه کارگره با ۵ تومن حقوق با دوتا بچه فقط زنده ایم 

زندگی که نمیشه کرد با این حقوق 

کارگرها هیج جا نمیتونن شکایت کنن

برو بابا حتما توام ازون دیت معلم ها هستی که بهت بر خورده گلم.سعی کن چولی که میخوری حلال باشه حداقل ت ...

همه باید طوری کار کنند که پولشون حلال باشه معلمی که واقعا کار نمی کنه پولش حلال نیست 

شما یه خرما بردار والاا انگار اومدی خیرات🤣🤣

جدا گفتم

چون من خودم همیشههه برا همه خوب میخوام

خودم از جایی رد میشم کارشون سخت باشه دعا میکنم براشون

اگه یه نفر حقوقش کم باشه دعا میکنم زیاد بشه شرمنده زن و بچش نباشه.هممون انسانیم باید برای هم خوبی بخوایم

دعوا نداریم که تا وقتی صلح و دوستی باشه

دعوا چرا