2777
2789
عنوان

ازدواجم

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 24 پست
ما هر دو بتا بودیم

پس بیشتر فکر کن هم با هم صحبت کنین هم با خانوادهاتون که بعدا دچار مشکل نشید

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس بیشتر فکر کن هم با هم صحبت کنین هم با خانوادهاتون که بعدا دچار مشکل نشید

خانواده من و خانواده اون کامل پذیرفتن همه چیو

من خودم بشدت بچه دوست و استرسیم میترسم از آینده

موقعیت خوبی دارم و احتمال زیاد کارمند بشم تا سال بعد و همش با خودم میگم کارمند بشم افراد بهتری میان ولی از یه طرف خانوادم فشار میارن😔امروز ب خودکشی فکر میکردم فقط اینطور میشه راحت بشم

خداجونم مرسی 
خانواده من و خانواده اون کامل پذیرفتن همه چیو من خودم بشدت بچه دوست و استرسیم میترسم از آینده موقع ...

نمیدونم والا.

نمیشه گفت بچه مهم نیست الان میگن بچه نمیخوایم فردا روز ممکنه سرکوفت بزنن.

و این ممکنه بعدا باعث مشکل بشه

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور
شغلش آزاده شرایط من ازش خیلی بهتره

این تصمیم خیلی شخصی و مهمه

من تو دلت نیستم ببینم چقد از مجرد بودن و حرفای خانوادت اذیتی و از طرفی حستو به پسرعموت نمیدونم و همچنین نمیشناسم ایشونو

گاهی یه مردی پیدا میشه که با وجود مثلا کارآزاد یا تحصیلات پایین انقدر مرده و انقدر عاشقه که ارزش داره این سختیا رو به دوش بکشه آدم ولی گاهی طرف انقدر برات ارزش نداره که بخوای خودتو بذاری تواسترس

عزیزم اگه ازدواج نکنی حرفای خانواده هستن و اینکه ممکنه خواهرت زودتر ازدواج کنه و باید منتظر بمونی تا یه مورد دیگه بیاد که با توجه به شرایطت حتما میاد ولی معلوم نیست کی

اگرم ازدواج کنی تا زمانی که بچه دار نشدی یه ترس تو دلت هست که نکنه من نتونم بچه داشته باشم من آدمایی مثل شما که ازدواج کردن دیدم خیلیاشون بچه دارن بدون سقط بعضیا هم سقط داشتن و هنوز بچه ندارن

هردوش شرایط سختیه که باید یکیو انتخاب کنی

هر کدوم رو انتخاب کردی به خدا توکل کن و بدون همه چیز به دست خودشه 

خدایا دلمو آروم کن...
این تصمیم خیلی شخصی و مهمه من تو دلت نیستم ببینم چقد از مجرد بودن و حرفای خانوادت اذیتی و از طرفی ح ...

اخ گفتی همه چی دقیقا همینه

شما کامل درک کردید منو

واقعا سخته برام هر کدوم از تصمیمات سخته واسم😔

من خیلی التماس خدا رو کردم تا یه مورد ازدواج برام پیش بیاد که خدا اینو فرستاد ولی با کلی خون دل و استرس

نمیدونم چیکار کنم😔

راجب حسمم پسر عموم قلیون میکشه که این حالمو بد میکنه و کارت پایان خدمت نداره ولی شغل با درآمد نسبتا خوب داره 

خداجونم مرسی 
نمیدونم والا. نمیشه گفت بچه مهم نیست الان میگن بچه نمیخوایم فردا روز ممکنه سرکوفت بزنن. و این ممکن ...

ممکنه وقتی بچه ای در کار نباشه سرکوفت بزنن

خداجونم مرسی 
ممکنه وقتی بچه ای در کار نباشه سرکوفت بزنن

اره الان میگن نه بچه برامون مهم نیست ولی به وقتش ممکنه بگن ما بچه میخوایم.

خیلی ها تو شرایط سخت روی دیگری از خودشون رو نشون میدم.

انشاالله که همیشه خوشبخت باشی.

ولی سعی کن بیشتر فکر کنی یا اگه بتونی با یک مشاور مشورت کنی خیلی بهتر هست