2777
2789
عنوان

ازدواجم

694 بازدید | 24 پست

سلام خانوما ازتون راهنمایی میخواستم

۲۶ سالمه و تا حالا تعداد اندکی خواستگار داشتم، دختر بزرگم و یه خواهر کوچیکتر دارم از اونجایی که تو خانواده ما خیلی مهمه نوبت ازدواج رعایت بشه چند سالی میشه که پدر و مادرم همش سرکوفت میزنن ازدواج کنم و یا اینکه طعنه میزنن که کسی تو رو نمیخواد

تحصیلات خوب دارم و قیافمم معمولیه و امکان اینکه برم سرکار تقریبا ۶۰ درصده

چند ماه پیش خانواده عموم برا پسرشون اومدن خواستگاری و از اونجا که پدر مادر  من از خداشونه منو بفرستن برم زودی اوکی دادن و یه نامزدی گرفتیم بعدش رفتیم آزمایش قبل ازدواج که مشخص شد هر دو تالاسمی مینور هستیم😔پسرعموم منو خیلی دوس داره و همه چیو قبول کرده ولی من میترسم نگرانم و میخوام جواب منفی بدم

حالم اصلا خوب نیست به چند دلیل، اول اینکه بعد پسرعموم ممکنه شانس ازدواجم خیلی خیلی پایین تر بیاد دوم اینکه از ترس حرف خانوادم از یه طرف دیگه میترسم ازدواج کنم و ارزوی بچه سالم ب دلم بمونه و افسرده تر از این بشم😔

خواهرانه و منطقی راهنماییم کنید که من چیکار کنم؟

خانوادم اصلا پشتم نیستن که کمک کنن موفق بشم و همه چیو تو ازدواج میبینن

خداجونم مرسی 

توباحرف اونانروخب

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در هر بارداری ممکنه ۲۵ درصد بچه تالاسمی ماژور بشه و باید سقط بشه میترسم هرچی بچه میاریم ماژور بشه

نه عزیزم اینطوری نیست. فقط خدا بخواد بچه میشه ...یا سقط میشه...

اگر دوسش داری حداقل عشق رو تجربه کن... به خاطر بچه نداشته فدا نکن عشق رو

آزمایش ژنتیک بدین اونجا مشخص میشه 

اگه یکی آلفا باشه یکی بتا مشکلی نیست بچه سالم میشه ولی اگر هر دو آلفا یا بتا باشین ممکنه بچه هاتون خدایی نکرده تالاسمی ماژور بشن.

من یکی از دوستام این طوری بودن.

ولی چون یکی آلفا یکی بتا بودن مشکلی برای بچشون بوجود نیومد

هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر غیب     باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور