2777
2789
میشه بخام ک فعلا براش اسمس هم نفرستن،

نه نمیشه چون پرونده تشکیل میدن مجبورن

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
یعنی اگ وکیل مهریه مو بزاره اجرا شوهرم خبردار نمیشه؟

میشه عزیزم در هر حال ولی وکیلا بلدن چجوری توافق کنن ... ک همه چی ب نفعت تموم شه ...

ولی اگ اجرا نزاری ممکنه انتقال بده صفر هم بهت نرسه 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه نمیشه وقتی ثبت اموالشو توقیف میکنه بهش پیامک میدن ک بیا بدهی تو ب خانم فلانی تسویه کن تا اموالت ا ...

آهان ممنونم

میشه مثلا اجرا بزارم ولی زمان تعیین کنم ک فعلا خبر ندن بهش و هروقت خودم خاستم اسمس بدن؟

ببخشید انقد سوال میکنما

آهان ممنونم میشه مثلا اجرا بزارم ولی زمان تعیین کنم ک فعلا خبر ندن بهش و هروقت خودم خاستم اسمس بدن؟ ...

فک کنم نمیشه عزیزم خلاف قانونه... مگه پارتی داشته باشی یا گوشی شوهرت دستت باشه سریع پیامکشو پاک کنی

اسی شوهرت به طرز لباس پوشیدنت اینا گیر میده؟ منظور خودش برات لباس انتخاب میکنه؟ موهات اگع خیلی کم حواست نباشه بیرون باشه دعوات میکنه؟ دست بزن داره؟ که فقط تو دعوا بزنه محکم 

حدود چهار میلیارد مهرته ... حالا تو توقیف بکن دادگاه خونه دومو میزاره مزایده هرچقد ک حقت باشه بهت پو ...

میدونه دقیقا چی میگی

فقط میخام اگ ۱درصد امیدی ب تغییرش هست اون ۱درصد و با فهمیدن این قضیه و لج کردن از دست ندم

منظورم اینه ک هم بتونم اموالش و توقیف کنم هم آخرین تلاشی ک برای نگهداشتن زندگیم میکنم از اولش با شکست روبرو نشه

اسی شوهرت به طرز لباس پوشیدنت اینا گیر میده؟ منظور خودش برات لباس انتخاب میکنه؟ موهات اگع خیلی کم حو ...

ب لباس پوشیدن خیلی گیر میده

تنها حق ندارم بیرون برم

مهمونی هایی ک مرد باشه از اول تا آخر قیافه ش تو همه

انگار زورش کردن ک بیاد و بشینه همشم دنبال بهانه س ک بهم گیر بده

موهام بیرون بیاد ک هیچی روسري ک توش گل قرمز داشته باشه زیر چادر نباید سرم کنم

فقط دست بزن نداره

میدونه دقیقا چی میگی فقط میخام اگ ۱درصد امیدی ب تغییرش هست اون ۱درصد و با فهمیدن این قضیه و لج کردن ...

میدونم دقیقا منظورت چیه ولی متاسفانه تنها راهش همینه 

مگه اینکه بیخیال قانون شی و خودت بتونی با قاطعیت راضیش کنی اون خونه ک ی دانگش برا توهست پنج دانگ دیگه ش هم بهت انتقال بده برا مهریه ت بعلاوه وکالت طلاق ... توام از مهریه ت بگذری....

برا همین دقیق فکراتو بکن ... اگه کامل ازش قطع امید نکردی وارد قانون نشو ...

اسی شوهرت به طرز لباس پوشیدنت اینا گیر میده؟ منظور خودش برات لباس انتخاب میکنه؟ موهات اگع خیلی کم حو ...

بعد از غروب حق ندارم بیرون از خونه باشم

خونه خاهرم وقتی شوهرش هست حق ندارم برم

ابروهامو حق ندارم رنگ کنم

....

اینکه تو دعوا هم منو بزنه یکی دوبار شده مثلا عصبانی شده صورتمو سفت گرفته ک حرف بزنه جاش یکم کبود شده یا ناخنش گیر کرده زخم شده یا مثلا هولم داده خوردم زمین ولی اینکه بخاد منو بزنه نه

میدونم دقیقا منظورت چیه ولی متاسفانه تنها راهش همینه  مگه اینکه بیخیال قانون شی و خودت بتونی ب ...

آهان ممنونم عزیزم

پس این قانون هیچوقت کار بدردبخور نمیکنه یعنی😬

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز