2777
2789
اگه همسرت مال و دارایی داشته باشه کلشو میگیره دادگاه... ۱۱۰ تا برا ندار هاست

۲تا خونه داره ک مجموعا بیش از ۵میلیارد ارزش داره

یکیشون هم ۱دنگش ب نام خودمه

ی ماشین داره

۱زمین هم داره ولی ب نام خودش نیست

میدونی تو کشورمون واسه خانوما خیلی سخت میگیرن واقعا خیلی بی انصفی میکنن من خیلیارو میشناسم همسرشون ط ...

دقیقا

توروخدا برام دعا کنین ی راهی پیش پام قرار بگیره و نجات پیدا کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقیقا توروخدا برام دعا کنین ی راهی پیش پام قرار بگیره و نجات پیدا کنم

انشالله به حق خانوم فاطمه زهرا که روز شهادتش رومو زمین ننداخت روی تورم زمین نندازه متوسل شو فقط به خانوم بخدا من خودشو قسم دادم که کارمو درست کنه سر ۱۲ ساعت درست شد پاشدم نذری پختم توام یه چیزی نذر کن 

خدا رو شکر اخلاقی داره ک میشه ازش دل کند .😥😥😥😥باباها مگه بد زندگی بچه شوند میخوان از صدتا مشاور ...

از چ نظر میگی میشه ازش دل کند؟

شوهرم ی سری کارهای خوبم داره ولی این ۲تا رفتارش اننننقدر عذابم میده ک ترجیح میدم خوبیهاش و فراموش کنم و قیدش و بزنم تا بلکه نفس بکشم

۲تا خونه داره ک مجموعا بیش از ۵میلیارد ارزش داره یکیشون هم ۱دنگش ب نام خودمه ی ماشین داره ۱زمین ه ...

یه کاری بکن بهش نگو میخوایی مهریتو اجرا بزاری 

یا اگه واقعا داری طلاق میگیری فوری مهریتو بزار اجرا 

چون اگه قبل روزی که مهریه گذاشتی اجرا مالشو بزنه به اسم مادر خواهرش یا بفروشه نمیتونی بگیری ازش ولی اگه بعد تاریخ اجراییه مهریت باشه به اسم کسی زدن یا فروشش باطل میشه 

انشالله به حق خانوم فاطمه زهرا که روز شهادتش رومو زمین ننداخت روی تورم زمین نندازه متوسل شو فقط به خ ...

آره حتتتما

منم روز شهادتش نذری پختم 

انقد وقتها شده حتی دعا کردم ک یکیمون بمیریم بلکه راحت بشم ولی بچه هام بچه ی طلاق نشن😭😭😭

آره حتتتما منم روز شهادتش نذری پختم  انقد وقتها شده حتی دعا کردم ک یکیمون بمیریم بلکه راحت بش ...

عین من منم همش به مردن یکیمون فکر میکنم خدا خودش ذهنمونو آزاد کنه تا به این چیزای مسموم فکر نکنین 

انشالله به حق خانوم فاطمه زهرا که روز شهادتش رومو زمین ننداخت روی تورم زمین نندازه متوسل شو فقط به خ ...

برای منم خیلی دعا کن

استخاره کردم فعلا برای طلاق خوب نیومد ولی بهش نگفتم و وقت مشاوره گرفتم حالا ...

۲تا خونه داره ک مجموعا بیش از ۵میلیارد ارزش داره یکیشون هم ۱دنگش ب نام خودمه ی ماشین داره ۱زمین ه ...

خودت میدونی باز مشورت کن ... میتونی کل مهریه تو بگیری چون شوهرت داراست ولی باهاش توافق کنی و یک و نیم رو بگیری و وکالت بلاعزل طلاق و حضانت بچه ها ارزششو داره... با وکیل مشورت کن ... احتمالا وکیل میگه سریع مهریه تو اجرا بزاری ک مالشو نتونه انتقال بده چون انتقال بده هیچی حتی صفر هم بهت نمیرسه

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
خودت میدونی باز مشورت کن ... میتونی کل مهریه تو بگیری چون شوهرت داراست ولی باهاش توافق کنی و یک و نی ...

قبل اجرای طلاقش اره ولی بعد اجرا گزاشتن مهریش هر چیم انتقال بده باطل میشه و مهریه این خانومو میدن 

یه کاری بکن بهش نگو میخوایی مهریتو اجرا بزاری  یا اگه واقعا داری طلاق میگیری فوری مهریتو بزار ...

منظورم اینه ک قبل از اینکه برای طلاق بخاد چیزی بفهمه اجرا گذاشتن مهریه رو میفهمه یا فقط جلوی معاملاتش گرفته میشه؟

من جای تو بودم کلشو میگرفتم و طلاق نمیگرفتم 

بچه هامو برمیداشتم میرفتم تو یکی از خونه ها زندگی میکردم بدون شوهرم ...اون یکی رو هم اجاره میدادم برا مخارجم ... چون طلاق هیچ منفعتی نداره مگر اینکه بخای دوباره ازد کنی ...

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز