2789
عنوان

دوز دوم واکسن

53 بازدید | 5 پست

من سه ماه پیش دوز اول واکسنمو زدم بعدش دیگه دوز دومم نزدم الان پیام دادن که برم بزنن ولی دوست ندارم اگه نرم چی میشه؟وایی خیلی از عوارض بعدش میترسم😰

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شماها باید بیس سال پیش میببودید وقتی واکسن فلج اطفال و..هزارتا واکسن دیگ رو میگفدن باید بزنید..ولی شما نمیزدید بعد میدید عوارض نزدن بیشتر‌یا زدن

...

قبلا‌مردم میرفتن میزدن همن چی هم خوب‌بود...اگه نمیزدن اللن هزارتت بچه فلج و مریض و ..هزارتا مریض دیک داشتیم...شمام مختاری بزنی یا نزنی ولی عقل حکم میکنه وقتی مریضمیشی و ی‌واکسن و امپول‌و دارو تجویز‌میکنه دکتر ،بزنی...نگی من شربتو نمیخورم چون تلخه!!!ما ک دو دوز رو زدیم زنده ایم و راضی..

چندتا نکته مهم:امضامو بخون حتما😁😁                         ⁦✔️⁩کاربر ۹۷هستم ولی صد بارترکیدم😭😭😭دیگ قول میدم نترکم چون دیگ شماره ندارم...                                            ⁦✔️⁩اگه دیگه بعددوبار‌ریپ زدن جوابتو ندادم،بدون ک جواب دارم ولی حوصله بحث با تو رو ندارم🙄🤐و ریپاتو بدون خوندن حذف میکنم😅چون اگه قرار بود قانع شی با همون دو بار. ریپ قانع میشدی...پس کلا شمشیرو از رو بستی و کاریش نمیشه کرد.                                                                        ⁦✔️⁩اینجا دنیایی عجیبیه خانواده شوهر هیولا هستن و حال به هم زن🤢🤢🤢هرررررچقددددرم ک فرشته باشن ،و مادرشوهر یه دیوه هررررچقدرررررررم ک خوب باشه           خانواده خود طرف عین🌙هستن حالا هرررررچقددددددرم بد صفت باشن و بدحنس ولی چون مادره کلااااا حق داره حتی اگه تو رو بکشه...   (پس سعی نکن ثابت کنی به این افراد چون درک نمیکنند و قبول نمیکندد عکس این قضیه رو)