2777
2789
عنوان

فیزیوتراپ در تهران،کرج فردیس

2068 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها مامانم گردنش درد میکنه بعد من حس میکنم دیسک گردن داره میگیره چون دوساله

بعد فیزیوتراپ میبرن درسته؟

دکتر خیلییی خوب میشناسید ک خوب تشخیص بده؟

مکانشم هرجا باشه فرق نداره حالا یا تهران یا کرج یا فردیس

فردیس فلکه دوم هس یکی هم نرسیده به فلکه سوم هس 

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسیان و میگی؟

بله

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

فیزیوتراپی بزرگمهر
ارائه تخصصی خدمات فیزیوتراپی درزمینه ارتوپدی مطابق با بالاترین استانداردهای اروپا

استفاده ازبه‌روزترین تجهیزات فیزیوتراپی شامل:
LPLT_High power laser therapy_TECAR

درمان انواع بیماری‌هاشامل:
فیزیوتراپی بعدازعمل‌های جراحی زانو وران وستون فقرات ازجمله تعویض مفصل-جراحی دیسک کمری -ترمیم منیسک ورباط صلیبی(به‌صورت تخصصی)
درمان دیسک گردن وکمروتنگی کانال نخاعی بدون نیازبه عمل جراحی
مدیریت آرتروز و رماتیسم‌ مفصلی
درمان آسیب‌های ناحیه شانه‌ای ولگنی

●اصل اساسی ما در درمان،ارائه بهترین خدمات طی کمترین تعدادجلسات درمانی وآگاهی کامل بیماراز روند درمان وپلن درمانی وی می‌باشد.

آدرس: صادقیه-اشرفی اصفهانی-ابتدای جلال آل احمد-پلاک457-واحد یک
تلفن تماس
44382585-44382595
 09023817714 حسینی
جهت رزرو نوبت روزهای شنبه تاچهارشنبه ساعت۱۵الی۲۰تماس حاصل فرمایید

پکیج ها یکی از مهم ترین و پیچیده ترین وسایل گرمایشی هستند. درصورتی که پکیج خراب شود باید توسط تکنسین ماهر بررسی و تعمیر گردد. دستکاری پکیج توسط افراد ناشی می تواند سبب بروز خطا و مشکل بیشتر در پکیج شود. برای عیب یابی دقیق، سرویس و تعمیر پکیج با شماره تلفن تعمیرکار پکیج در فردیس تماس بگیرید تا در کوتاه ترین زمان ممکن پکیج شما را با کمترین هزینه به طور کامل عیب یابی و تعمیر خواهند کرد.

فیزیوتراپی التیام در فردیس که فارغ‌التحصیلان دانشگاه تهران و بسیار ماهر و مجهز هستند هم  ابتدای کانال غربی کلینیک دارن و هم اگر نیاز باشه فیزیوتراپی در منزل در فردیس و کرج انجام میدن