2777
2789

چندسالته؟چقدر سرمایه داری؟

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۸  سرمایه کم در حد یادگیری اکستنشن مژه و اینجور چیزا

اگه به آرایشگری علاقه داری اصلاح و ابرو؛کاشت ناخن و کاشت مژه خوبن 

میتونی کار با نرم افزارای مختلف مثل اتوکد، فتوشاپ؛یا برنامه نویسی هم یاد بگیری حرفه ای بشی درآمد خیلی خوبی داره

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
۲۸  سرمایه کم در حد یادگیری اکستنشن مژه و اینجور چیزا

عزیزم اینا خیلی در امد زا نیستن

من خواهرم اکستنشن مژه کاشت ناخن پیرسینگ انجام میده ولی بازم از درامدش راضی نیست

البته خواهرم میگه کراتینه و تتو درامدش خوبه که اونم وسایلاش گرونه

هزینه اموزشش چقدر؟مجازی ادم یاد میگیره؟

آرایشگری رو؟نه کار عملیه 

هزینه ها هم خیلی متفاوته از ۵/۶ تا ۲۰/۳۰ میلیون حتی من شنیدم 

برنامه نویسی و نرم افزار رو اگه میگی آره میشه غیرحضوریم یاد گرفت ؛باز اینم بستگی به سطحت داره اطلاع دقیقی از قیمتای الان ندارم ولی درکل شما ۱۰/۱۵ بذار کنار

خیلی ریسکه لباس اوردن چون باید حداقل پیجت فالور نسبتا زیادی داشته باشه

اول پیج بزن روزی تعداد زیادی فالو کن تا فالورات برن بالا فالویر بخر بعذ جنس بیار بده بلاگرا تبلیغت کنن کارت میگیره جنسات خوشگل باشن 

نسیم هستم مامان دوتا فرشته کوچولو