2777
2789
عنوان

پشت کنکور بمونم به نظرتون

74 بازدید | 18 پست

تا قبل امتحان ریاضی اصلا بهش فکر نمیکرد

ولی امتحانمو گند زدم در حد لالیگا

امسال ماز داشتم سال دیگم ماز بگیرم؟ یا تاملند و کلاسینو؟

دیگه فک کنم قید پزشکیو باید بزنم

پرستاریم اوردم میرم

شاید توی دوران تحصیل دوباره خوندم واسه کنکور

فیزیک و ریاضیم ضعیفه فقط💔

شب امتحان ریاضیم ج. گ ...نده بالا سرم بود

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯 مرید سر سخت اسپینوزا و شمس تبریزی

اصلا به پشت موندن فکرنکن انرژی و تلاشتو کم میکنهعمرته!! همین امسال صدت رو بذار

ریاضیم ۱۳ _۱۴ میشم

هیچی نمیارم

میشه یه صلوات برای کنکورم و زندگیمون بفرستی💫💜هر سوالی راجع به زبان انگلیسی داشتی میتونی ازم بپرسی💯 مرید سر سخت اسپینوزا و شمس تبریزی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خواهر منم ۱۲ تجربی از ۴صبخ پا میشهقطعا ارزششو داره سختی بکشیاونم امسال امیدی نداشتیم ب قبولیش و ...

منم خودمو کشتم ولی چیکار کنم

امیدی به فیزیک م و بعدشم ریاضیم نیست

برات حمد خوندم

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

ایشالا همتون موفق باشین ب آرزو هاتون برسین مشاور خواهرم خیلی خیلی خوب بودو باش کمک کرداگر میخوای بهت ...

مشاور داشتم امسال ولی حالا معرفیش کنین

امسال اتفاقا انگار سوالا روتینن موقعیت مناسبیهفقط نهایی های ۶ سال قبل رو کامل حل کن نمرت عالی میشه

کلا ریاضی و فیزیکم ضعیفه

شنیدم ریاضی پارسال اسون تر بوده

حسابانم اسون بوده ولی ریاضی تجربی نه

ادبیات و دینیم خمون مثل سالای پیش

شایدم ادبیات راحت تر

امسال اتفاقا انگار سوالا روتینن موقعیت مناسبیهفقط نهایی های ۶ سال قبل رو کامل حل کن نمرت عالی میشه

به نظرت دیگه شانسی واسه تعهدیم ندارم؟

حتی با ریاضی ۱۳_۱۴

و فیزیک همین حدودی؟

کلا ریاضی و فیزیکم ضعیفهشنیدم ریاضی پارسال اسون تر بوده حسابانم اسون بوده ولی ریاضی تجربی نهادبیات و ...

بهت میگم که من فیزیکم 20 شد پارسال نمونه سوال از ۹۸ تا پارسال هم شهریور هم دی هم خرداد رو حل کن