2777
2789
عنوان

خواهرم..عاشق پسرعموم شده🤕😕😕😕

705 بازدید | 33 پست

خواهرم متاهله 

ولی بچه نداره 

۲۰ سالشه 

شوهرش۳۰ سالشه 

شوهرش بهش ده بار خیانت کرده 

و اصلا عاشق هم نیستن و باهم خیلی مشکلات دارن ...یه جورایی خانوادم بزور دادنش به شوهرش چون سنشم کم بود.

الان خواهرم گفته من و فلانی عاشق همیم،،من میدونم پسرعموم واقعااا پسرخوبیه و تا حالا از هیچ لحاظی ازش بدی ندیدم،ولی بنظرم کارشون اشتباهه،ولی رابطشون فقط تلفنیه.ولی همو نمیبینن.

میگه دیوانه وار عاشق همیم،،،

من چی بهش بگم بچه ها؟؟

از من کمک خواست😭😭😭

بنظرتون اگه بهم برسن خوشبخت میشن؟

چون دوتاشون واقعا ادمای خوبی ان، و من بدی ازشون ندیدم😔

شوهرش ده بار خیانت کرده...ایشون طلاق بگیرن و برن ازدواج کنن

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

طلاق بگیره بعد رابطه شو ادامه بده

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با تعریف هات  معلومه  حق میدی  ب خواهرت 

خب از شوهرش  جدا بشه 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بگو اول طلتق بگیره عد عشق بازی کنه الان شوهرش بفهمه بدو یه هزاری سنگسارش میکنن

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

بگو اول این یکیو ول کن بعد برو سراغ اون یکی بگو تو روستا ی سریا پیش طویله که توش گاو و گوسفند هست زندگی میکنن دلیل نمیشه که اونام مثل گاو و گوسفنداشون بشن 

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡

کلا همه تاپیکات در مورد خیانته😞🤔

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊