2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا آره چون بدم خیلی بدم میاد از این جور مردا

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿

قطعااااا بله...

مهریه هم تا قروووووون آخر از حلقومش بیرون میکشم 

اگه شکایت نکنه یه کتک مفصل هم قبل طلاق میزنم...ولی حیف حتما شکایت می‌کنه 😂

(مجردما),

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

خیلی دوسش دارم.... اگه اینکارو بکنه بدون هیچ توضیحی میرم. حتی تو چشماش دیگه نگاه نمی‌کنم. یجوری میرم که سایمم آرزوش شه. مرد هرز بمونه برا همون جور زنا بهتره

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕
خیلی دوسش دارم.... اگه اینکارو بکنه بدون هیچ توضیحی میرم. حتی تو چشماش دیگه نگاه نمی‌کنم. یجوری میرم ...

اگه سایه آرزوش باشه یا قراره بشه ک نمیرفت خیانت کنه🤨

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
خیلی دوسش دارم.... اگه اینکارو بکنه بدون هیچ توضیحی میرم. حتی تو چشماش دیگه نگاه نمی‌کنم. یجوری میرم ...

از مطلقه بودن تو این جامعه نمیترسی؟؟؟

و اینکه اگه فقط پیشنهاد باشه. و هنوز رابطه نداشته ولی

فقط پیشنهاد دوستی...رابطه نداشته... و زنه هم گفته نه

من خط قرمزم همینه عزیزم همین که تونسته به کسی غیر از من فکر کنه کافیه خودشم میدونه چقدر نسبت به این موضوع حساسم 

وقتی میگی بار اولش نیست ینی از کاری که کرده پشیمون نیست خیانت خیانته عزیزم فرقی نداره چجوری باشه تا بچه نداری ازش جدا بشو یا حداقل یه زهرچشم اساسی ازش بگیر 

اگه سایه آرزوش باشه یا قراره بشه ک نمیرفت خیانت کنه🤨

خیانت وقتی انجام میشه که طرف خیالش از بودنت راحته. فک میکنه هستی همیشه. کلش داغه. وقتی یهو ب خودش بیاد ببینه بخاطر چی و کی، کیو از دست داده میفهمه.... بالاخره هیچ رابطه دو روزه ای به زن خود آدم ک نمیرسه

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕