2777
2789

من ۶ ساله جایی مشغول به کارم که جمعی از همکارا زن و مرد هستن . اکثرا اقایون متاهل و بیشتر خانمها مطلقه هستند . اما متاسفانه خیلی باهم گرم میگیرن خیلی باهم راحت هستن . اصلا یک چی میگم یک چی میشنوید هر روز شاهد دیدن جلف بازی خانمها و بگو بخند آقایون باهم هستم ... این مساعل منو واقعا عذاب میده دیگه تا حدی که شماره همو دارن و همه جوره از زندگی هم خبر دارن . 

چقدر اوضاع جامعه خراب شده . خیلی کم پیش میاد زن سالم و مرد درست گیر بیاد

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

بستگی به ذات آدما داره. اینجور زن ها حتی اگه متاهل هم بودن همینجور بودن

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن اجازه نده مرد از حدش جلوتر نمی ره تجربه بهم اینو می گه

کاملا درسته خرابی از زن هست . 

‌ تو بر نمی گردی...وَ این غمگین ترین شعر جهان است!که ترجمه نمی شود ؛یعنی تو را به هیچ زبانی نمی توان برگرداند؟!

من سال ۸۸ تو یه شرکت خصوصی کار میکردم  اون موقع خیلیجالب بود یه دختر مجرد با یه مرد متاهل میرفتن تو اتاق در و قفل میکردن میگفتن اینا باید باهم تنها باشن تا حسابها و کتابهای شرکت قاطی نشه 😂😂

من سال ۸۸ تو یه شرکت خصوصی کار میکردم  اون موقع خیلیجالب بود یه دختر مجرد با یه مرد متاهل میرفت ...

درواقع این دوتاباهم قاطی میشدن 😂

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜

من با تجربه های کاری فراوان میگم برو خدا رو شکر کن بدتر از اینشو من دیدم 😂😂

۲ ماه تو یه آژانس تبلیغاتی بودم انواع و اقسام کثافت کاری‌هایی که تو فیلمهای چیز هم قفله اونجا انجام میدادن تا مشتری بگیرن

پای ثابت اکثر جلسات مشروب و سیگار و بعدشم معلومه دیگه پشت درای بسته چه خبره 🤦🏼‍♀️😂

راز خوشبختی من این است: «راضی ام به رضای خدا»