2777
2789
عزیزم  غصه نخور اتفاقا تو بهترین کار را کردی حداقل وقتی جوونتر بودی تلاش کردی بچه هات از اب و گ ...

مرسی عزیزم انشاءالله که همگی خوشبخت بشیم و بتونیم از زندگیمون لذت ببریم

بله  ولی  اگه میدونستم که خانمها اوضاع شغلیشون چقدر افتضاحه اینقدر تلاش نمیکردم میرفتم مثل ...

دوستم  اموزش مجازی کراتین رفت  وارایشگری دوره دید الان کار میکنه

ارایشگاه هستو پیج اینستا هم

کلاس زبان های خصوصی هستن 

هر کاری سختی خودشو داره 

میشه ازمون داد

کیک پزیو اینا ،از خانواده موقت پول قرض گرفت

انشالله حل میشه 

اصن حس میکنم همه گیجیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم حالا سونو سه ماهگی که دقیق نیست بعدم خودتا نباز و پیش همسرت و خانوادش اگه بچتم دختر بود نقطه ض ...

فدای تو مهربون .به خداوندی خدا همه اینا رو میدونم ولی نمیدونم چمه.من تو شرایط و سن دوباره باردار شدن نبودم فقط به دل همسرم که فردا روزی نگه برام نیاوردی دیگه نمیشه اورد.اونم اینطوری شده بیشتر داغونم 

دوستم  اموزش مجازی کراتین رفت  وارایشگری دوره دید الان کار میکنه ارایشگاه هستو پیج اینستا ...

ممنون عزیزم من دوست داشتم اینکارا را کنم ولی از طرفی پدرم چون یه دختر بودم خیلی تو دوران عقد خانواده شوهرم مستقیم میگفتن باید جهاز چی بدید چیکار کنید دیدم بخاطر اینکه سرکوفت بمن نزنند چقدر برام تلاش کردند و از خودشون زدند و واقعا بعد ازدواج اصلا رو پول گرفتن ازشون نداشتم شوهرمم که فقط تلاش میکرد یه پولی جمع کنه ما بریم خونه خودمون چون میدید که خانوادش چقدر اونجا اذیتم میکردند بی حد و حساب

فدای تو مهربون .به خداوندی خدا همه اینا رو میدونم ولی نمیدونم چمه.من تو شرایط و سن دوباره باردار شدن ...

عزیزم فقط از خدا بخواه و نیت کن اسمشو محمد بزاری شاید شد چون منم دختر خالم سه ماهگی گفتن پسره ماه بعد گفتن دختره به هر حال امید وار باش انشاالله هرچی مد نظرته همون میشه

چون هرکسی یه هدفی داره و من به نتیجه ای که رسیدم تو جامعه ما زن ها حق و حقوقی ندارن برای همین اکثرا ...

اره

ولی غربیا هم زنو ابزاری میخان واستفاده وکلا خانما عاطفین

همه جا زن ها پر دردسرترن

اهداف زیادی دارن گیج میشن بینشون

عزیزم فقط از خدا بخواه و نیت کن اسمشو محمد بزاری شاید شد چون منم دختر خالم سه ماهگی گفتن پسره ماه بع ...

نیت کردم فدات پسر خودم محمد هست نیت کردم حالا یا علی یا محمد کنارش یه اسم دیگه هم بزارم.دعا کن برام ابجی