2777
2789
خواهر گلم اگه علم و سواد کافی داشته باشن خانواده همسرتون میدونن که تعین جنسیت با مرده نه زن ولی درکل ...

همشون میدونن از مرده.همون تیکه و متلک رو به شوهرم میندازن.با من که کار ندارن چون من یه پسر دارم.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چون خیلی برای موفقیت تو زندگیم تلاش کردم خیلی درس خوندم از خیلی چیزها برای اینکه به هدفم برسم گذشتم ...

همه خانما خونه داریو شوهر وبچه رو دارن بالاخره

منم مث تو تو درس نشد

بیخیال خدا بزرگه

بله ۵ سال و نیمه گذشته از ازدواجم 

من دوس داشتم درس بخونم ولی پدر و مادرم نذاشتن 14سالگی شوهرم دادن الانم 21 سال دارم یه دختر دو ساله دارم و اصلا از زندگیم راضی نیستم ببین تو همه ی تلاشتو کردی که به هدفت برسی و اگه نرسیدی بهش حداقل وجدانت راحته چون تلاشتو کردی ولی من حتی نتونستم برا زندگیم تصمیم بگیرم پس ناراحت نباش

دعا کن برام دلم واسه شوهرم میسوزه.ناراحت شد ا لش حتی گفت بنداز ولی الان دیگه خنثی هست.

خدا کنه همونی بشه که میخوای ولی ازت خواهش میکنم ناشکری نکن تو جای خدا نیستی که بدونی چی به صلاحت هست و چی نیست انقدر ادما هستن که ارزوی بچه دارن فقط میخوان مادر بشن برای همه شما دعا کن که بارداری برای خواهرمنم دعاکن گلم😔🙏

همه خانما خونه داریو شوهر وبچه رو دارن بالاخره منم مث تو تو درس نشد بیخیال خدا بزرگه

بله  ولی  اگه میدونستم که خانمها اوضاع شغلیشون چقدر افتضاحه اینقدر تلاش نمیکردم میرفتم مثلا یه هنری یاد میگرفتم در آمد داشتم متاسفانه بعد ازدواجمم شوهرم هیچی نداشت فقط باید قناعت میکردم تا بتونیم یه خونه بخریم نتونستم هیچ کلاس هنری یا ورزشی و هیچ تفریحی داشته باشم  و برای کار هم به هرکسی رو زدم و هرجا رفتم موفق نشدم 

خدا کنه همونی بشه که میخوای ولی ازت خواهش میکنم ناشکری نکن تو جای خدا نیستی که بدونی چی به صلاحت هست ...

حتمن دعا میکنم.عزیزم.ناشکری نمیکنم میگم اگه قرار بود اونی که میخواستیم رو ندی کاش نمیدادی به اونایی که نداشتن میدادی شکر داشتم از هر دو نمیدونم خودمم چم شده

آره

۶ ماه تحت نظر بودم تمام ازمایش و سونو گرافیا نرمال بود فقط یه قرص به همسرم نوشت ۷۰۰ هزار تومن.با ویتامین ای.برای منم ای و ویتامین د

ردز تخمک گذاری با سونو تمام سردیجات تو این ۶ ماه قطع فقط گرمیحات شبی یه استکان کاسنی همسرم حتی تو چای هم گرمیجات میریختم حلوای سیاه خودمو شوهرم.قرص کلومفین به مدت ۵ روز بعدشم امپول اچ سی جی بعدم دوبلر نزدیکی۸ و ۹ آبان همین.

من دوس داشتم درس بخونم ولی پدر و مادرم نذاشتن 14سالگی شوهرم دادن الانم 21 سال دارم یه دختر دو ساله د ...

عزیزم  غصه نخور اتفاقا تو بهترین کار را کردی حداقل وقتی جوونتر بودی تلاش کردی بچه هات از اب و گل در آوردی حداقل الانم تو زندگیت به یه جاهایی رسیدی و الانم هرچی باشه تو این سن راحتی ولی من الکی وقتم را هدر دادم از اونورم تو ازدواجم ۵ سال نتونستم بخاطر شرایط مالی بچه دار بشم و فقط ما تلاش کردیم یه خونه ساده بخریم که بریم چون پیش مادرشوهرم بودم الانم که یه سال بچه دار نشدم و الانم تازه باردارم و گاهی فکر میکنم چقدر با بچم اختلاف سنی دارم تاالانم اینقدر سختی کشیدم دیگه اون شور و اشتیاق را ندارم 

۶ ماه تحت نظر بودم تمام ازمایش و سونو گرافیا نرمال بود فقط یه قرص به همسرم نوشت ۷۰۰ هزار تومن.با ویت ...

عزیزم حالا سونو سه ماهگی که دقیق نیست بعدم خودتا نباز و پیش همسرت و خانوادش اگه بچتم دختر بود نقطه ضعف نشون نده با افتخار بگو که جرات اذیت کردنت یا حرفی گفتن بهت را نداشته باشن و قدر نعمتی که داری را بدون خیلی ها حسرت بچه دارن که حاضرند فقط باشه