2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا نتونه؟! اره از اولش جدی بود و یه ماه نشده به مامانش گفت بعدم منو مجبوررررر کرد به خانوادم بگم با ...

چون‌میگه از نظر شرایط مالی اوکی نیستم 

پس طرف تو جدی بوده 

و گفته به خانوادت بگو 

ما حتی دیدار هامونم اگه ادامه دار میشد کاملا پنهانی و یواشکی بود 

این‌اصلا از اونا نبود سر یه ماه  به خانوادش بگه چه برسه به اینکه بخواد به مامانم بگه 

تهش به ازدواج نمیرسه؟ میگف من میام میبینمت هرچند وقت یه بار 

بسنگی به آدمش داره ک بخواد واس ازدواج یا واس چیز دیگ بخواد ولی کم کم خودش نشون بده اول خودش پاک نشون بده درحالی ک گرگه

مهمانداری هواپیما خوندم و عاشق رشتم بودم😍کلاس گیتار میرم😍 عاشق زندگیمم خدارو شکر میکنم ک بهترین زندگی و بهترین خانواده خدا بهم داده
من یکی بود اون کاملا مذهبی بود منم کاملا آدم بی دینی بودم با هم نساختیم کات😅✌

نه در اون حد مذهبی نیستیم،  اما خیلی پاک دامنه، انقدر امتحانش کردم،  دیدم من رو به دید جنسی نمیبینه، با من مثل یه ادم رفتار میکنه،  و این شد عاشقش شدم 

جونمم بخاد نه نمیگم الان 

یعنی تنها ارزوم داشتنشه، شده برا یه روز 

کات کردی؟ چندوخت باش بودی؟؟ همچی ازدواج نیس واقعن تجربه یه عشق خیلی قشنگ تراز شوهر کرونه

اره کاتیم 

چندماهی شد به قول خودش انگار ۲۰ سال زندگی کردیم 

عشق که تهش نرسیدن و جدایی باشه بده 

من یکی بود اون کاملا مذهبی بود منم کاملا آدم بی دینی بودم با هم نساختیم کات😅✌

چه راحت تو هم دیندار میشدی چی میشد بی عرضه من به طرفم گفتم نماز بخون نمی خوند بعدش اون به من میگفت برو نمازتو بخون دیره زبان مادریمم یادگرفت در عرض دوروز نوشتنم یاد گرفت برام شعر مینوشت 

نه تصویری، انقدر دوسش دارم بگم باورت نمیشه  دنیا یه طرف، اون یه طرف  ولی من تلاش و ارزوم ...

اون بیچاره همش تلاش میکرد بیاد اینجا

و حضوری چند بار ببینه و رقت وامد کنه

اره کاتیم  چندماهی شد به قول خودش انگار ۲۰ سال زندگی کردیم  عشق که تهش نرسیدن و جدایی با ...

خوب فراموشش کن اگه میترسی تهش بهم نرسین

من درگیره همون مدل عشقه بدم🙆‍♀️تا گردنم توشم

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!