2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهش بگو بیاد خب

نمیشه دیگه ناراحت شد ازم 

و حتی درشرف کاتیم 

اما گفت نشستم کل چتامونو خوندم یه دور 

بیچاره مدام‌میگف دلم‌نمیاد تمومش کنیم 

من‌گفتم‌بذار شرایط جفتمون درست شه بعدش 

[QUOTE=224796990]نه اصلا ما بعد یه ماه درجریان نمیذاریم  اگههه بعد چندسال به خانواده ها بگیم  تازه اون شر ...[/QUOTE 

عزیزم خانوادتو از اول در جریان قرار بدی بزرگ ترین لطفو به خودت میکنی 

اره،  نابودم کلا. انفدر وابسته اش شدم،  خودشم یه شهر دور،  خودشم من بیشتر تر میخامش&n ...

ما که کات کردیم من خواستم برگردم بهش چون واقعا دوسش داشتم اما متاسفانه بلاکم کرد 

من به شدت حالم بده 

چند سالته؟ اول خوب بشناسش از نزدیک بعد دل بده بش، ببین کار درست درمون داره؟ درآمد درست درمون داره؟  اگه گفت پاشو بریم پارتی فک نکن دوست داره خوشحالیتو ببینه، میخواد کار دستت بده! همون لحظه کات کن باش. اگه یه مدت باش بودی ازش بخواه تا بیاد با یکی از والدینت ترجیحا مادرت صحبت کنه که قصدش بات جدیه ، اگه تفره رفت بدون فقط یه عشق موقتی براش. سنم مهمه اگه زیر بیست سالته کلا دورشو خط بکش

نه اصلا ما بعد یه ماه درجریان نمیذاریم  اگههه بعد چندسال به خانواده ها بگیم  تازه اون شر ...

منم همینطوره شرایطم من دارم درسمو میخونم کنکوریم خداروشکر مطمئنم امسال قبول میشم منو اونم از طریق زبان یادگرفتن با هم اشنا شدیم ۳٠٠کیلومتر ازم دوره 

تمومه عشقا ک نباید به ازدواج ختم شع بعضی وختا همون خاطرات خیلی خوبه و ادم دوستداره تجربش کنه تو بده ...

راست میگی کاش قبل کات 

تامیک میزدم 

داغون شدمااااا داغون 

ما که کات کردیم من خواستم برگردم بهش چون واقعا دوسش داشتم اما متاسفانه بلاکم کرد  من به شدت حا ...

به خدا اگه میتنی وابسته ی ادم واقعی باش که بتونی ببینی، درکت میکنم،  من خودم نتونستم دور باشم باهاش

قصدش از چه نظر جدیه؟ازدواج؟ میگه من‌نمیتونم قول ازدواج بدم  طرف تو چی گفت؟قول ازدولج داد اولش ...

چرا نتونه؟! اره از اولش جدی بود و یه ماه نشده به مامانش گفت بعدم منو مجبوررررر کرد به خانوادم بگم با مامانم کلی صحبت کرد تا رضایت دادن باهم حرف بزنیم الان مامانم عین پسر خودش دوسش داره

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز