بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین بهم قول ازدواجنمیده میگه آینده مبهمه چیکار کنم؟
تمومه عشقا ک نباید به ازدواج ختم شع بعضی وختا همون خاطرات خیلی خوبه و ادم دوستداره تجربش کنه تو بده ماجرارو در نظر بگیر اگه بره میتونی تحمل کنی انقد قوی هستی؟؟؟؟
اگه عاره خو قبول کن اگه ن بیخیالش
وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!
تهش به ازدواج نمیرسه؟ میگف من میام میبینمت هرچند وقت یه بار
نه ادامه نده اگه قصدتون ازدواجه مواظب باش اگه ازت خاست ببرت خونه خالی پیشنهادشو قبول نکن چون پسرا اینطوری امتحان میکنن دخترو یا رابطه ام نداشته باش باهاش اگه از امتحانش سربلند بیرون اومدی اونوقت بهت پیشنهاد ازدواج میده
[QUOTE=224796753]متاسفانه من قرار کنسل کردم خیلی پشیمونم [/QUOTEخوب دیگه اونم با این کارت دلسرد کردی از خودت خوب بلاخره تو رابطه دو طرف مهمن تا این رابطه جلو بره
یه مسایلی پیش میومد، سر دیگران که دخالت میکردن و موش میدووندن تو گروه تو کار من، منم مثل بچه ها کنکاش میکردم میشد بحث، الان ۵ ماهه اروم هستیم تا از اون گروه لفت دادیم