2777
2789

ده دوازده روز از عروسیم نگذشته مادر شوهر و خواهر خودم میگن زود بچه بیار هاا

چ خبره بابا نیومده شکم قلمبه کنم!!

میگن الان اوضاع یطوریه اون اول اگ نذارن بچه بشه بعدا دوا و دکتر باید بری تا بچه دار بشی،

من ۲۳ سالمه میخوام دو سال بعد بچه دار شم

اصن الان  روحیشو حالشو ندارم.

راست میگن اگ اولش نذاری بعدا سخت بچه دار میشه ادم؟؟!!

راستی اگ برم دکتر بگم چک بکنه ببینه سالمیم و یعدا مشکل پیش نمیاد،میشه؟؟

چه کنم خوبه برم دکتر؟؟

پیش چ دکتری برم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسی مهر نداره اون عقده ک مهر داره 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

من زود بچه اوردم افسردگیگرفتم زندگیم جهنم بود تو اشتباه نکن ب حرف کسی گوش نده 

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

من ۳۰ ازدواج کردم. هر سال هم چکاب سالانا رفتم و ش هرم رو هم مجبور کردم ازمایش بده. خدا رو شکر مشکلی نداشتیم. بهد از ۵ سال جلوگیری تو ماه ۳ اقدام بچه دار شدم. 

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

گوش نکن قششنگگ با شوهرت خوش بگذرون گردش تفریح بخاطر خودت میگم بدون میل قلبی بچه دار شی فقط خودت و اذیت کردی .اینطوریم نیس که بچه دار نشی فقط نباید از قرص ال دی استفاده کنی رحم و خشک میکنه

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩