2777
2789
عنوان

سرکتاب

150 بازدید | 22 پست

سلام به یه سیدگفتم برام سرکتاب بگیرگفت طلاق میگیری یابختت بازنمیشه تا وقتیکه سحرت باطل بشه گفتم چرا طلاق گفت کم کم کدورت پیش میادبه نظرتون درسته یانه؟اگه تجربه ای دارین ممنون میشم بگین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ، اول اینکه توبه کنید رفتید پیش همچین آدمی،  اونها اجنه رو وارد زندگیتون میکنن ، فقط به خدا توکل کنید ، و آینده نگری رو بذارید بر عهده ی او   ، اگر ما میدونستیم در آینده چی میشه خیلی از تجربه های شیرین الان رو نداشتیم ، همسری که شاید بعد یو سال از دنیا بره ، اگر بهمون میگفتن شاید عشق رو با اون تجربه نمی‌کردیم،  این سرکار باز کردن نوعی شیطان پرستیه ، 

سلام

دروغه 

من ی بار سرکتاب باز کردم گف اره بختت بسته اس اینا هرکی بیاد خاستگاریت پشیمون میشه دعا میخاد بعد دخترخالمم سرکتاب باز کرد گف اره بختش بسته اس بعد دخترعمومم ک باز کرد گفت بختش بسته اس بنظرمن ک چرت میگف دنبال پولن اینا

نرفتم پیشش از قرآن میگیره فکر کنم 

از قرآن نیست عزیزم ، اون ها به قرآن توهین میکنن و اجنه بهشون یه سری مطلب رو میگن ، به هیچ وجه دیگه باهاش در تماس نباش،  

اگر برای ازدواج نگرانی ، استغفار کن ، روری بعد نماز صبح ۱۰۰ مرتبه استغفار کن ، در طول روز کلا ، در روزی و رحمت خدا برات باز میشه 

الان مجردم

خب آن شاالله ازدواج میکنی ، بسپار به خدا،  اجنه اگر وارد زندگیت بشن ، دیگه راه نفوذ دارن ، زندگیت سرو سامان نمیگیره،  دوست خود من با همین مسخره بازی ها ، اولین کسی که بعد دعا نویس زنگ زد ازدواج کرد ، الان چه اوضاعی داره ...