سلام به یه سیدگفتم برام سرکتاب بگیرگفت طلاق میگیری یابختت بازنمیشه تا وقتیکه سحرت باطل بشه گفتم چرا طلاق گفت کم کم کدورت پیش میادبه نظرتون درسته یانه؟اگه تجربه ای دارین ممنون میشم بگین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام ، اول اینکه توبه کنید رفتید پیش همچین آدمی، اونها اجنه رو وارد زندگیتون میکنن ، فقط به خدا توکل کنید ، و آینده نگری رو بذارید بر عهده ی او ، اگر ما میدونستیم در آینده چی میشه خیلی از تجربه های شیرین الان رو نداشتیم ، همسری که شاید بعد یو سال از دنیا بره ، اگر بهمون میگفتن شاید عشق رو با اون تجربه نمیکردیم، این سرکار باز کردن نوعی شیطان پرستیه ،
من ی بار سرکتاب باز کردم گف اره بختت بسته اس اینا هرکی بیاد خاستگاریت پشیمون میشه دعا میخاد بعد دخترخالمم سرکتاب باز کرد گف اره بختش بسته اس بعد دخترعمومم ک باز کرد گفت بختش بسته اس بنظرمن ک چرت میگف دنبال پولن اینا
خب آن شاالله ازدواج میکنی ، بسپار به خدا، اجنه اگر وارد زندگیت بشن ، دیگه راه نفوذ دارن ، زندگیت سرو سامان نمیگیره، دوست خود من با همین مسخره بازی ها ، اولین کسی که بعد دعا نویس زنگ زد ازدواج کرد ، الان چه اوضاعی داره ...