2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭

من هم بار اول منفی شدم

بار دوم انتقال دادم 

هنوز بتا ندادم😥

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

استرس خودش باعث میشه نگیره..تاپیک هاتو نگاه کردم...یکسره در مورد انتقال جنین بود...خودتو بزن به بیخیالی...گرچه میدونم سخته...کاش ماه بعد انتقال میدادی..با سرگرمی های عید مشعول میشدی شاید میگرفت

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
استرس خودش باعث میشه نگیره..تاپیک هاتو نگاه کردم...یکسره در مورد انتقال جنین بود...خودتو بزن به بیخی ...

اره من استرسی ام.ولی خدا اگه بخاد میده به استرس نگا نمیکنه

استرس خودش باعث میشه نگیره..تاپیک هاتو نگاه کردم...یکسره در مورد انتقال جنین بود...خودتو بزن به بیخی ...

اره استرسی ام.ولی اگ خدا بخاد میده .به استرس نگا نمیکنه

اره من استرسی ام.ولی خدا اگه بخاد میده به استرس نگا نمیکنه

اون که اره...ولی بدن پس میزنه...هر کسی رو دیدم اطرافم همین طوری بودن...ماهی که فکرشو نمیکردن باردار شدن

اون که اره...ولی بدن پس میزنه...هر کسی رو دیدم اطرافم همین طوری بودن...ماهی که فکرشو نمیکردن باردار ...

دست خودم نیست دیکه.یه مدت بیخیال میشم باز دوباره میاد سمتم

دست خودم نیست دیکه.یه مدت بیخیال میشم باز دوباره میاد سمتم

اره درکت میکنم...منم چون شوهرم مشکل داشت خیلی استرس داشتم....تو طول بارداریمم کلا استراحت مطلق بودم و کلی مشکلات دیگه.‌‌یکسره کارم گریه بود...الان سه ماهه که زایمانم کردم باز درگیر عفونت بدنم هستم...