2777
2789
عنوان

در چند قدمی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 20930 بازدید | 536 پست
حالا اون شماره ای که دیشب بهم دادی مال کی بود؟؟

رفتم جلوی اون عوضی و شوهرم زد شدم

گفته بود امشب از خونم میزنی بیرون

تو آشپزخونه رو میز نشستم چایی خوردن

اونا واسه اینکه حرص من دربیاد قهقه میزدن.چیزی نگفتم.فقط الان گفتم شنیده بودم جن.ده ای اما از نزدیک هرزگی ندیده بودم....به مادرشوهرم پیام دادم پنج دقیقه ای میاد

اگر اومد دوتایی از وسط جزش می دیم حداقل دل من خنک بشه

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر که اون اتفاق دیشب به خیر گذشت. برات آرزوی بهترینارو میکنم. 

مادرشوهرم اومد سر شوهرم غربتی بازی دراورد

و صیغه نامش رو ازش گرفت.

ولی من گفتم سرگیجه ام یکم خوب بشه که بتونم رانندگی کنم فردا میرم اهواز شهرمون

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
مادرشوهرم اومد سر شوهرم غربتی بازی دراورد و صیغه نامش رو ازش گرفت. ولی من گفتم سرگیجه ام یکم خوب ب ...

خدا به همراهت. آره صبر کن سرت خوب بشه. اگر میتونی صیغه نامه ر از مادرشوهرم بگیر دیگست خودت باشه برای مدرک شاید به کارت بیاد. 

خدا به همراهت. آره صبر کن سرت خوب بشه. اگر میتونی صیغه نامه ر از مادرشوهرم بگیر دیگست خودت باشه برای ...

شوهرم میگفت تو خوشگل نیستی اون خیلی جذاب بود من محوش شدم خب چیکار کنم آدم عاشق میشه دیگههههه

حالا اگه عکس خودمو تمام صفحه با اون بذارم حتما همتون بالا میارید از دیدنش.خاک تو سرش با عشقش

شوهرم میگفت تو خوشگل نیستی اون خیلی جذاب بود من محوش شدم خب چیکار کنم آدم عاشق میشه دیگههههه حالا ا ...

سلام 

زندگیت و دو دستی تقدیم یه زن دیگه نکن .

مهریت و نبخش .

برو درمانت و جدی ادامه بده.

برو مشاوره .

اینا که گفتم سختهههه برات مطمینا.

اما اینکه پاره های تنت زیر دست اون زن بزرگ بشنم سخته 

اینکه پدر و مادرت با منت نون بدن بهتم سخته

قوی بودن سخته اما محال نیست .

نذار خوش خوشون اون زن بشه .

کم کم روزی میاد که شوهرت جذب تو میشه تمام قد .

من ایمان دارم که تلاش کنی پشیمون نمیشی خواهری .

بین بد و بدتر بد و انتخاب کن .

من از نزدیکانم ۲ قطبی داریم نفسم از جای گرم در نمیاد عزیزم .

شوهرم میگفت تو خوشگل نیستی اون خیلی جذاب بود من محوش شدم خب چیکار کنم آدم عاشق میشه دیگههههه حالا ا ...

من ندیدم عکستو عزیزم اگه امکان داره بزار 

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!

قرص تاحالا کسیو نکشته

هر حاجتی داری 7 بار دعای نادعلی کبیربخون معجزس که میگم⭐️👌میگه که:باز این خودکار ها دارد به پایان میرسد؛گر چه مِهر از او ندیدم دارد آبان میرسد🙂💫شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی💛💫نقش بندی میکند هر دم خیالش در نظر؛هیچ نقاشی نمیبندد چنین نقشی دگر💫 بارونو دوست دارم اما همیشه اقیانوش موجب ترسم بوده🐚🌙جهت خوشبختیم یه یا ارحم الراحمین مهمانم کن💛🌙
قرص تاحالا کسیو نکشته

ببین گزارش منو بزن

من دیگه غلط بکنم دنیای مجازی با کسی درد و دل کنم

ببین گزارش منو بزن من دیگه غلط بکنم دنیای مجازی با کسی درد و دل کنم

منظور بدی نداشتم.

ازم دلگیر و نآراحت نشو

متاسفانه همه ما حرف زیاد میشنویم

ضعیف نباش

من همین 5 روز پیش خبر نامزدی عشقمو شنیدم

و الان سر حال تر همیشم

قوی باش

بقیه به درک

هر حاجتی داری 7 بار دعای نادعلی کبیربخون معجزس که میگم⭐️👌میگه که:باز این خودکار ها دارد به پایان میرسد؛گر چه مِهر از او ندیدم دارد آبان میرسد🙂💫شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی💛💫نقش بندی میکند هر دم خیالش در نظر؛هیچ نقاشی نمیبندد چنین نقشی دگر💫 بارونو دوست دارم اما همیشه اقیانوش موجب ترسم بوده🐚🌙جهت خوشبختیم یه یا ارحم الراحمین مهمانم کن💛🌙
منظور بدی نداشتم. ازم دلگیر و نآراحت نشو متاسفانه همه ما حرف زیاد میشنویم ضعیف نباش من همین 5 رو ...

نه منظورم باشما نبود

توروخدا گزارش بزن

به بقیه بگو بزنن شاید تعلیق شم

الان شوهرت اینا کجان پس   هرزه خانوم کجا رفت؟؟😡

اون زنو مادرشوهرم پرت کرد بیرون

شوهرم خونه است

نه منظورم باشما نبود توروخدا گزارش بزن به بقیه بگو بزنن شاید تعلیق شم

اگر خودت میخوای چشم