2777
2789
عنوان

در چند قدمی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 20930 بازدید | 536 پست
نه خانوادم میگن اگر طلاق گرفتی بیای پیش ما میکشیمت با تفنگ نمیدونم لر جماعت تفنگ نداشتن چیکار میکرد ...

ماهم لریم طلاق گرفتم مستقل زندگی کردم خیلیم سختی کشیدم خیلیم پشت سرم حرف زدن ولی توجهی نکردم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماهم لریم طلاق گرفتم مستقل زندگی کردم خیلیم سختی کشیدم خیلیم پشت سرم حرف زدن ولی توجهی نکردم

پدر من میگه طلاق گرفتی با تفنگ میکشمت

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
نرو شهرتون ،طلاق بگیر خودت یه اتاق بگیر مستقل زندکی کن کم کم درست میشع

من فقط مشکلی که الان دارم بارداریمه

بچم چی میشه

باید چکارکنم

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
خودکشی تموم شد رفت من بدترین اتفاق زندگیمو امروز متوجه شدم

ببین امروز برات خیلی روز سختیه خیلی . اما امروز اعصابت بهم ریخته بزار یکم آروم شدی حتما یه وکیل خوب میشناسی دیگه باهاش صحبت کن . این زدنش هم میتونی بری از شکایت کنی. 

مردیکه تو سختی همراهت نیست بره گوشه. همون بهتر اصلا نباشه. 

سعی کن مهریتو نبخشی. شاید بتونی از همینکه زن صیغه کرده استفاده کنی و طلاقت بگیری و مهرتم نبخشی. 

من فقط مشکلی که الان دارم بارداریمه بچم چی میشه باید چکارکنم

حاضر شو برو خونه پدرشوهرت و به اونا بگو حالا چکار کنم. بگو بچمو چکار کنم. بعد دو سه روز اونجا بمون و کارتو پیگیری کن و برو دانشگاه و توریستی ادامه بده البته الان که وسط ساله نمیدونم بشه یا نه. ولی اگرم خواستی ببخشی حتما یه چیزی مثل خونه ای چیزی بگیر بقیشو ببخش. 

ی بار دیگه عکس میزاری اسی ببینمت 

با عشق به bts زندم ؛ با عشق به bts زنده میمونم ؛ با عشق به bts زنده خواهم ماند ، با افتخار army هستم ! با احترام به همه هیترا ولی میپیچونمشون لای پیپرا💜💜💜

خاک بر سر شوهرت 

زن ب این نازی و از کجا میخواد پیدا کنه 

من پسر بودم میومدم میگرفتمت با عشق کنار هم زندگی می‌کردیم 

با عشق به bts زندم ؛ با عشق به bts زنده میمونم ؛ با عشق به bts زنده خواهم ماند ، با افتخار army هستم ! با احترام به همه هیترا ولی میپیچونمشون لای پیپرا💜💜💜

ببین اگر وکیل خوب بگیری از همین ازدواج مجددش بدون رضایت شما میتونی بدون بخشیدن مهریه طلاق بگیری.البته اگر واقعا میخوای طلاق بگیری‌ اگرنه که بحثش جداست.

حواست باشه مجبورت نکنه رضایت بدی برای ازدواجش. 

گذاشتم.زود ببین

از دیشب همش تو فکر شما هستم. هر یک ساعت میام چک میکنم چیزی گذاشتی یا نه. 

لطفا شما هم یه کاری بکن مارو خوشحال کن ببینیم حقتو گرفتی و قوی هستی و داری به زندگی سالم خودت برمیگردی.

حالا اون شماره ای که دیشب بهم دادی مال کی بود؟؟

خواهرم

خودمم زنگ زدم امروز خاموشه

شوهرش گفت گوشیش شکسته