2777
2789
عنوان

در چند قدمی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 20937 بازدید | 536 پست
مگه چه بیماری ای داری ؟

دوقطبی

توهم

پرخاشگری

همش اقدام به خودکشی

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔😔💔خوبی الاننن کمکی میخوای؟کدوم شهری ؟تنهایی؟

خوبم

دیگه بدنم عادت داره به این کارا

تنهام

شهرو که نمیتونم بگم

اما من همیشه تنهام

بخصوص که تو این شهر هیچکسم ندارم

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
طلاق بگیر پسرتم بنداز سر پدرش ،

مگه طلاق میده؟

من حاضرم تنهای تنها زندگی کنم

من شغل ام داشتم

بعد از بارداریم دیگه نرفتم

هروقت اراده کنم میتونم تدریسمو شروع کنم

اما شوهرم قبول نمیکنع‌.میگه بچه ها بدون مادر نمیتونن

اما نمیدونم چرا خواهرش اینطوری پر میکنه شوهرم و بچه هامو.اگر قراره بمونم پس دیگه بامن دورو نباشن

دیگه اگر به من میگه دیوونه پشت سرم پس جلوم هم بگه

خب بگو شاید بتونیم برات کاری کنیم  شهرای مرکزی هستی یا ..

نه 

مرزی ام

منم همین حدود قرص خورده بودم ولی ۳ روز تو مراقبت های ویژه بودم و ی هفته کامل بعد از اون هوشیار نبودم ...

دقیقا . نه اینکه بیای بلند و طولانی و بدون غلط جواب بدی .اصلا اونایی که باور کردن جای تعجب داره . 

یک صدمم باور نکردم

مگه طلاق میده؟ من حاضرم تنهای تنها زندگی کنم من شغل ام داشتم بعد از بارداریم دیگه نرفتم هروقت ار ...

مگه میتونه طلاق نده ،من که بودم نمیموندم 

روزهای هستند که دورند ،دورند،خیلی دورند.... اما میرسند ،بلاخره از راه میرسند

مگه میتونه طلاق نده ،من که بودم نمیموندم 

میتونه .همون ماهی که باردار شدم ماه قبلش درخواست طلاق داده بودم.

زنگ زد پدر و مادرم

اونام گفتن بیای خونه ما میکشیمت

وای چقدر بی عرضه ای مگه چه مریضی داری اینطوری خودتو باختی فک کردی بمیری راحت میشی ؟اون دنیاهم تو عذابی،این روزها والا همه بیماری اعصاب دارن همه قرص میخورن وقتی خودت خودتو قبول نداری چه انتظاری از بقیه داری ،برو دکتر قرصات بخور درمانت ادامه بده زندگیت جمع جور کن 

فک کردی همه تو بهشتن همه خوشبختن فقط تو مشکل داری؟بخدا همه یه جوری تو این دنیا امتحان میشن همه مشکل دارن 

ببخشید دوستان من حالت تهوع خیلی بدی دارم.باید به کمک بهیار بگم کمک کنه از بس زریاب بالا آوردم

باید برم

امیدوارم همتون سلامت باشید

و حتی کسایی که گفتن من دروغ میگم هیچوقت یه بیمار دو قطبی رو از نزدیک هم نبینن چه برسه به اینکه خدایی نکرده مثل من بشن

امیدوارم حتی همین خواهرشوهرمم که زندگیمو آتیش میزنه و قضاوتم میکنه اون هم هیچوقت بیماری روحی نگیره

البته بیماری من ارثی هست