2777
2789
عنوان

در چند قدمی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 20937 بازدید | 536 پست
اره دیگه....

الهی شکر

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

ما شما رو نمیشناسیم ولی نگرانتیم توراخدا نکن این کارو این همه ادم نگرانتن ببین این خودش دلیل زندگیه این ها همش از افکار خودتخ مگه بیماریت چقدر میتونه بد باشه خودت با بیماریت کنار اومدی بقیه هم باید کنار بیا این مشکل اوناس نه مشکل تو تو خودت دوست داشته باش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودکشی کنی اومدیم نمردی و بلایی سر بچت بیاد زندگیت ازین بدتر میشه 

میدونم خیلی سخته اما تو تاپیکت گفتی شرایط جدا زندگی کردن داری پس اراده کن و جدا شو  نه اینکه گناهی نابخشودنی انجام بدی

این کاربری دست دو نفر است
یعنی نجات پیدا کرد؟ 

ساعت ۸ صبح زنگ زده بودن روان پزشکم اومده بود بالاسرم

گفت اینجا مرخص شدی باید بستری بشی بخش اعصاب و روان

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)

من فکر مردم تاپیکتون برای الان هست.چقدر نگران بودم که که چجوری میشهه به شما کمک کرد. ولی از حرفای کاربرا متوجه شدم که برای دیشب هست. راست یا دروغش رو نمیدونم. 

همین که چراغتون سبز شد خوشحالم که سالم هستید. تا خدا نخواد هیچ برگی به روزی زمین نمیفته حتی در برابر طوفان های شدید. 

الهی ارامش داشته باشید دوست عزیز

استاتر جان توکل به خدا کن ان شالله معجزه کنه❤️

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
ساعت ۸ صبح زنگ زده بودن روان پزشکم اومده بود بالاسرم گفت اینجا مرخص شدی باید بستری بشی بخش اعصاب و ...

الهی شکر که نجات پیدا کردین

عزیزم خدا به دلتون آرامش بده الهی😔

نمیدونم حرفات راسته یادروغ .ولی اگه راست باشه بخاطر بچه هاتم شده طلاق بگیر اینجور به اونا کمتر صدمه میزنی تا اینکه هر چند وقت یبار جلوشون خودکشی کنی یا با رفتارات بهشون اسیب بزنی.بعدم برو دنبال درمان 

خودکشی کنی اومدیم نمردی و بلایی سر بچت بیاد زندگیت ازین بدتر میشه  میدونم خیلی سخته اما تو تاپ ...

میخوام برم و یه روزی هم میرم.اما شوهرم قبول نمیکنه

آخرین بار رفتم درخواست طلاق دادم گفتم مهریه میبخشم بیمار هستم نمیتونم از بچه هام مراقبت کنم میترسم آسیبی بهشون بزنم

همسرم هم گفت که من با همین شرایط باهاش زندگی میکنم.

اما تا حرفای خودشو خواهرشو دیدم تو واتساپ دیگه دیوانه شدم

آخه چرا بهش گفته زنم مایه ی آبرو ریزی منه

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
پسرم منو دوست نداره بارها گفته ای کاش زودتر بمیری عمه اینا میگن مادر مریض بی فایده است

پسرت غلط کرده با عمه های نفهم تر از خودش

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

فقط خواستم بهت بگم که تو زن خیلی قوی هستی و دنیا و آدماش به بودن تو احتیاج دارن ،تو کانون جهان هستی هستی ،هر آدمی هر جوری هست و هر جوری باهات رفتار میکنه به تو درس میده درس استقامت و خود ساختگی و خود باوری ،لطفا هر روز که از خواب بیدار شدی با چشم باز و با دیده دل به کلاس درس برو .ببین خدا برات چی رقم زده .

طلب خیر روز افزون 💐💐

🎵maybe we could be a symphony 🎵
میخوام برم و یه روزی هم میرم.اما شوهرم قبول نمیکنه آخرین بار رفتم درخواست طلاق دادم گفتم مهریه میبخ ...

مگه چه بیماری ای داری ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
من اولین باری که قرص خورده یودم یک هفته هشیار نبودم کلا من بیش از ده بار اقدام به خودکشی داشتم حق ...

ن من ک گفتم قضاوت نمیکنم کاربامازپین هم قرص تشنج و صرع هست کار خوبی نکردی دیگ کارتو تکرار نکن تو فکر میکنی چی میشه خودکشی میکنی؟اینهمه امتحان کردی چیشد؟ب قول خودت مدال دادن؟باید درمان کنی خودت ب خودت کمک‌کنی اینجوری فقط حس ترحم برای خودت میگیری دوست دارم شوهرت بچت و خانوادش حس ترحم بهت داشته باشن دیگ نمیدونی ک خیلی کم پیش میاد وقتی آدم ب این بیماری ها مبتلا هست کنارش وایسن معمولا ترکش میکنن ب خودت بیا بخاطر دختر و پسرت ب نظرت اینهمه قرص و دارو و خودکشی و عصبی بودن کاربردی داشتع؟راه های درمان ارامش و ...امتحان کن هرچیزی هزرررررچیزی ک ناراحتت میکنه بزار کنار حتی شوهرت اون‌بچه ها آینده میخوان و قراره ازدواج کنن درضمن وقتی بچه میاری درمقابلش مسئولی در مقابل خودت هم مسئولی بزرگ نکن مشگلات رو درمان کن...

نمیدونم حرفات راسته یادروغ .ولی اگه راست باشه بخاطر بچه هاتم شده طلاق بگیر اینجور به اونا کمتر صدمه ...

چندماه دیگه میشه چهارسال که تحت درمانم

اما یادت قرصامو کم کرده بودم چون باردار بودم

حالا برداشتم ۷۰ تا یهو خوردم

خب دکترم راست می‌گفت عوارض اون قرصا کمتر از نخوردنشونه برای بچت