2777
2789
عنوان

در چند قدمی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 20937 بازدید | 536 پست
ممنون عزیزم     برا جنین من دعا کن من اگر بلایی سرش آورده باشم حال روحیم ازین که هست بدتر ...

کاش ی کم اروم میشدی بعد تصمیم میگرفتی

تو خودت تنها نبودی اون بچه وجودش ب تو بنده

استارتر زنده ای؟ خدا رو شکر. از دیشب تو فکرت بودم. خدا بهت آرامش بده.هیچ مشکلی نیست که حل نشه فقط ...

من ده بار اقدام به خودکشی داشتم اما هیچوقت عرضه نداشتم بمیرم

دیشب ترسیدم دلم برای دخترم سوخت بهش گفتم زنگ زد

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خدا بهت ارامش بده 

از خدا میخام کاری کنی از زندگیت جوری لذت ببری ک یادت برع این روزا رو اوناییم ک اذیتت کردن بسپارش ب خدا منم از خدا میخام جواب شون بده تو زندگی

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
کاش ی کم اروم میشدی بعد تصمیم میگرفتی تو خودت تنها نبودی اون بچه وجودش ب تو بنده

آدم احمق و مریضی مثل من غلط میکنه باردار میشه

درسته ناخواسته بود اما من شعورم نمی‌رسید که ممکنه ۴ یا ۵ روز قبل از پریود هم باردار بشم؟

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
خدا بهت ارامش بده  از خدا میخام کاری کنی از زندگیت جوری لذت ببری ک یادت برع این روزا رو اونایی ...

از چت ها و حرف های شوهرم  با خواهرش عکس برداشتم .اگر یکبار دیگه گفت دوست دارم همون عکسارو میکنم تو حلقش که دیگه غلط بکنه بگه دوست دارم.من بدونم تنهام و بی کس خیلی بهتره

اسی واقعا که اینکارو نکردی😥الان حالت خوبه؟

قرصا رو شستن رفت مشکلی برام زیاد بجز تهوع و سرگیجه نیست

اما بخاطر سابقه لخته و آمبولی دیشب که عصبی شده بودم انگار پام ورم کرده و تقریبا بی حسه

نمیدونم چی میشه.قرار بود ۹ ببرن سونو الان گفتن ۱۱

عزیزم فک نمیکنی باید ی تصمیم جدی برای زندگیت بگیری

چرا

اما انقد دکتر رفتم و بی نتیجه بوده

من خودم بالینی خوندم اما خودمو نمیتونم درمان کنم

این بیماری تا میخواد یکم خوب بشه اطرافیان ضربه بدی بهم میزنن

آخه تو دیشب ساعت ۱۱ قرص خوردی اونم ۷۰ تا بعد با حاملگی چجوری نجاتت دادن ؟؟؟ 

حتی اگه واقعیم باشه تو الان باید خواب باشی و گیج بزنی و بی حال باشی نه اینکه بیای تک تک جواب کامنت بدی اون طولانی و بدون غلط  غلوط  . خودتی 

ما مرد خودکشی با ۱۰ تا قرص داشتیم ۳ روز خواب بود گیج میزد با اینکه معدشو شستن

خداروشکر عزیزم انشالله به سلامتی وارامش برسی

ولی ازت خواهش میکنم تحمل کن همه این روز ها هم میگذره هیچوقت از رحمت خدا نا امید نشو شاید رحمت خدا نزددیک باشه تو چه میدونی؟

ی خواهش دیگه هم اینکه به فکر بچه هات باش با نبود تو  خدایی نکرده اونا دنبال دست خانواده همسر و خواهر شوهر و زن عمو و ... میفتن هیچکس برای بچه هات مادر نمیشه نکن  

از نو شروع کن یک بار دیگه هم فرصت زندگی پیدا کردی شکر خدا

امیدوارم بهترینها نصیبت شه