2777
2789
عنوان

در چند قدمی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 20933 بازدید | 536 پست
من بیمارستانم توراه هرچی خورده بودمو بالا آوردم معدمو شستن الان با سرنگ یچیز سیاه زدن.همسرم باهام نی ...

زنده موندن هنره.... بمون و دهنشون سرویس کن به جای که به خودت آسیب بزنی و خودت بکشی بمون و بشو اینه دق براشون 

من بیمارستانم توراه هرچی خورده بودمو بالا آوردم معدمو شستن الان با سرنگ یچیز سیاه زدن.همسرم باهام نی ...

خدارو شکر عزیزم برات نگران شدیم وضعیت بچت چطوره سونو هم شدی؟

برات بهترین ها رو ارزو می کنم ان شاالله بیماریت خوب بشه

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@گرمه    بیا عزیزم اسی اومد خدارو شکر حالشم خوبه

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
@گرمه      بیا عزیزم اسی اومد خدارو شکر حالشم خوبه

هزاربار شکر .ممنونم که خبر دادی .اسی ازامشب ببعد درست فکر کن و به خودت بیا .خودتو به روزگار نسپار که بد میبازی .روزگارتو بساز محکمو استوار

ببین فکر کن پای چپت اصلا نیست .اصلا معلولی .الان اینقدر تاکید نکن روش .درمانتو ادامه بده ان شاءالله همه چی به زودی زود به بهترین نحو درست وروبراه میشه برات .

هزاربار شکر .ممنونم که خبر دادی .اسی ازامشب ببعد درست فکر کن و به خودت بیا .خودتو به روزگار نسپار که ...

خواهش می کنم عزیزم🌹🌹🌹🙏

اسی قبلا گفتی دخترت ۳ سالشه پسرت ۵سال دخترت چطوری زنگ زده ۱۱۵

دخترم ۶ سالس

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
ببین فکر کن پای چپت اصلا نیست .اصلا معلولی .الان اینقدر تاکید نکن روش .درمانتو ادامه بده ان شاءالله ...

مشکوه به ترومبوز هستم ربطی هم به قرص خوردنم نداره.بخاطر سابقه آمبولی و لخته پام قرار شد بفرستن هم سونو پام که متورم شده و بی حسه و هم سونو سلامت جنین

پزشک سونوگرافی نیم ساعت دیگه گفتن میاد.اما سی تی اسکن ریه گفتن چون بارداری نمیتونی بری.فقط هپارین

میزنن بهم

هنوزم بخاطر اون قرص ها حالت تهوع دارم و سرگیجه

آمپول ضد تهوع و سرگیجه ام زدن فایده نداره

شکر حق را کان دعا مردود شد.....من ضرر پنداشتم آن سود شد.....بس دعاها کان زیان است و هلاک...وز کرم می نشنود یزدان پاک(مولانا)
زنده موندن هنره.... بمون و دهنشون سرویس کن به جای که به خودت آسیب بزنی و خودت بکشی بمون و بشو اینه د ...

همسرم اصلا بیمارستان نیومد باهام

پسرم زنگ زده بود گریه میکرد میگفت بابا میگه مامان آدم خوبی نیست بذار بمیره گریه نکن

بعد یهو گوشیو ازش گرفت.

اسی قبلا گفتی دخترت ۳ سالشه پسرت ۵سال دخترت چطوری زنگ زده ۱۱۵

راستی عزیزم من از سال ۹۷ بیمارم

کاربری قبلیم هم مال چندسال پیش بود خودم تعلیق کردمش

از همون موقع به دختر و پسرم یاد داده بودم که هروقت رفتم تو فاز بیماری و حالم بد شد به اورژانس زنگ بزنن

دخترم ۹۴ دنیا اومده

پسرم ۹۲

من بیماری دوقطبی دارم

واسه اینکه همیشه میترسیدم بهشون آسیبی بزنم میگفتم که من بدحال شدم سریع زنگ بزنید

شماره اورژانس اجتماعی و هلال احمر و آتش نشانی رو هم چندساله بلدن.

شماهم به بچه هاتون یاد بدید

من پسرم یکبار منو وقتی تو حالت شیدایی داشتم خودمو پرت میکردم از ۱۰ طبقهپنجره خونمون نجات داده قبلا

پشت لباسمو گرفته انقد جیغ زده که همسایه پایینی اومده

امیدوارم ب آرامش برسی🤍

ممنون عزیزم  

برا جنین من دعا کن من اگر بلایی سرش آورده باشم حال روحیم ازین که هست بدتر میشه

اگه بلایی سرش اومده باشه بازم خودمو میکشم

استارتر زنده ای؟

خدا رو شکر.

از دیشب تو فکرت بودم.

خدا بهت آرامش بده.هیچ مشکلی نیست که حل نشه فقط گاهی زمان می‌بره

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻