به نظرتون بچه دختر باشه بیشتر خواهر داشته باشه بهتره یا داداش؟
منکه خودم هم خواهر دارم هم برادر ولی با خواهرام بیشتر مچ هستیم ولی داداشامم کمکم میکنن تو گرفتاری ولی نمیدونم برا دخترم چجوریه. خودش خیلی خواهر دوست داره. من حس میکنم تو زمونه الان داداش داشتن بهتره و واجب تر. هرچند هم خواهر و هم برادر هر دو نعمت هستن
خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بابا پسر داداش لازم نیست تک بهتره. ولی اگز 4 تا هم باشن خوبه جفت میشن تنها نیستن و تو دوران پیری ...
خب اگه مشکل مالی نداری خیلی خوب انشاالله همون که میخوای بشه پسر من کلا با جنس پسر جور و خیلی بچه هارو دوست داره اونم پسر با دخترا جور نمیشه اصلا من خودم عاشق دخترم دختر برای بودن درکنار خودم میخوام کاش توان داشتم میرفتم سرکار و زندگی خوبی براشون درست میکردم با یه حقوق واقعا سخته
اره گلم ولی مادر شاغل هم تا بچه ها بزرگ بشن خیلی سخت میسه براش. منکه فعلا تو یکیش موندم ولی یکی رو م ...
من دومی ناخواسته باردار شدم هشت هفته دو دلم انقد فکر و خیال میکنم خونه و ماشین و حقوق کارگری داریم ولی آینده این مملکت چی همش فکر میکنم کاش منم شاغل بودم اصلا مجرد بودم همش سردرد داشتم توان کار کردن نداشتم الان میگم اگه دوتا حقوق بود برای خرج بچه ها راحت بودم همه تک فرزند هستن و به خودشون میرسن نمیدونم با اومدن یه بچه دیگه چی میشه پشیمون نشم
من دومی ناخواسته باردار شدم هشت هفته دو دلم انقد فکر و خیال میکنم خونه و ماشین و حقوق کارگری داریم و ...
توکل بر خدا. به خودش توکل کنی از جایی ک فکر نمیکنی بهت میرسونه. به اینده و گذشته اقلا فکز نکن به حالت فکر کن و انرژیتو بزار برای بچه هات اوناهم حتما انرژی میگیرن و خدا کمکشون میکنه خودشون اینده شون رو میسازن.
من خودم بچه خانواده نه نفره بودم اما اکثرمون تلاش کردیم درس خوندیم با کم بودن و ندار بودن ساختیم و درس خوندیم و شاغل شدیم همیشه امید هست.
خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️