2777
2789
عنوان

بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 34 پست

بنظرم هر ادمی حتما باید خواهر داشته باشه و هر پدر مادری حتما دختر  داشته باشن😍

خدا لطف کرد بهم دختر داد و حالا دخترم آرزوشه خواهرکوچولو داشته باشه

بیشتر از یساله تلاش میکنم ارزوشو براورده کنم ولی موفق نشدم😢

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
خب مگه میتونی جنسیتشونو تعیین کنی

با ای وی اف میشه 

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم هر ادمی حتما باید خواهر داشته باشه و هر پدر مادری حتما دختر  داشته باشن😍 خدا لطف کرد به ...

وای عزیزم ان شاء الله زود باردار میشی. توکل بر خدا منکه دخترم ارزوی شب و روزش هست اما واقعا شرایطش رو ندارم 

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️
شرایطم سخته دخترم مشکلاتش زیاده 

ان شالله اوضاع روبه راه میشه 

خواهر ندارم  برادرم به دردم نمیخوره جایی که بهش احتیاج داشتم پشتم رو خالی کرد

چه بد عزیزم. من تو جای خاصی کمک نخاستم ولی تو شرایط خاص رهام نمیکنن حداقل دلگرمی و کار کوچکشون خیلی حس خوب بخم داده و میده هم خواهرام هم برادرام 

البتع من بارداریامم فپق العاده بدو افتضاحه

اینم بده واقعا. 

نه بابا پسر داداش لازم نیست تک بهتره. ولی اگز 4 تا هم باشن خوبه جفت میشن تنها نیستن و تو دوران پیری ...

خب اگه مشکل مالی نداری خیلی خوب انشاالله همون که میخوای بشه پسر من کلا با جنس پسر جور و خیلی بچه هارو دوست داره اونم پسر با دخترا جور نمیشه اصلا من خودم عاشق دخترم دختر برای بودن درکنار خودم میخوام کاش توان داشتم میرفتم سرکار و زندگی خوبی براشون درست میکردم با یه حقوق واقعا سخته 

ارزوش داشتن خواهر هست ولی من هم دوس دارم پسر داشته باشم هم دختر. گاهی حس مبکنم اگر سه تا باشه خوبه د ...

دقیقاً 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خب اگه مشکل مالی نداری خیلی خوب انشاالله همون که میخوای بشه پسر من کلا با جنس پسر جور و خیلی بچه هار ...

اره گلم ولی مادر شاغل هم تا بچه ها بزرگ بشن خیلی سخت میسه براش. منکه فعلا تو یکیش موندم ولی یکی رو میبینم چنتا بچه داره خیلی حس خوب میگیرم ازش

اره گلم ولی مادر شاغل هم تا بچه ها بزرگ بشن خیلی سخت میسه براش. منکه فعلا تو یکیش موندم ولی یکی رو م ...

من دومی ناخواسته باردار شدم هشت هفته دو دلم انقد فکر و خیال میکنم خونه و ماشین و حقوق کارگری داریم ولی آینده این مملکت چی همش فکر میکنم کاش منم شاغل بودم اصلا مجرد بودم همش سردرد داشتم توان کار کردن نداشتم الان میگم اگه دوتا حقوق بود برای خرج بچه ها راحت بودم همه تک فرزند هستن و به خودشون میرسن نمیدونم با اومدن یه بچه دیگه چی میشه پشیمون نشم 

من دومی ناخواسته باردار شدم هشت هفته دو دلم انقد فکر و خیال میکنم خونه و ماشین و حقوق کارگری داریم و ...

توکل بر خدا. به خودش توکل کنی از جایی ک فکر نمیکنی بهت میرسونه. به اینده و گذشته اقلا فکز نکن به حالت فکر کن و انرژیتو بزار برای بچه هات اوناهم حتما انرژی میگیرن و خدا کمکشون میکنه خودشون اینده شون رو میسازن. 

من خودم بچه خانواده نه نفره بودم اما اکثرمون تلاش کردیم درس خوندیم با کم بودن و ندار بودن ساختیم و درس خوندیم و شاغل شدیم همیشه امید هست. 

من دومی ناخواسته باردار شدم هشت هفته دو دلم انقد فکر و خیال میکنم خونه و ماشین و حقوق کارگری داریم و ...

منم میترسم بوقت بیارم بمونم توش 

ولی دیگه شما اوردین خیلیم عالیه 

خیلیا حسرت دارن ازجمله خود من

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔