2777
2789
عنوان

بچه

137 بازدید | 34 پست

به نظرتون بچه دختر باشه بیشتر خواهر داشته باشه بهتره یا داداش؟ 

منکه خودم هم خواهر دارم هم برادر ولی با خواهرام بیشتر مچ هستیم ولی داداشامم کمکم میکنن تو گرفتاری ولی نمیدونم برا دخترم چجوریه. خودش خیلی خواهر دوست داره. من حس میکنم تو زمونه الان داداش داشتن بهتره و واجب تر. هرچند هم خواهر و هم برادر هر دو نعمت هستن

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

خواهر بهتره

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاهر

ارزوش داشتن خواهر هست ولی من هم دوس دارم پسر داشته باشم هم دختر. گاهی حس مبکنم اگر سه تا باشه خوبه دو تا دختر یه پسر 

خدایمهربونم 💖 مواظب تو دلیم باش خدایا شکررررررت💋خدا جونم مصلحتت با خواسته من یکی باشه الهی آمین🙏❤️

خواهر ندارم 

برادرم به دردم نمیخوره جایی که بهش احتیاج داشتم پشتم رو خالی کرد 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
خواهر بهتره

اصلا دختر جنسش خیلی دلسوز و وفا داره. ولی پسر داشتن هم خوبه کلا جنس مکمل لازمه

کاش زندگی انقدر سخت نبود و شرایط طوری بود آدم به آرزوهاش می‌رسید کلا دست خداست یا باید هزینه کنید برای تعیین جنسیت اینطور بخوای حساب کنی پسر داداش میخواد دختر خواهر باید چهارتا باشن

ماشالبه به این حوصله و اعصاب همین 

اگر شرابط منو بدونی میگی برو بابا دهنت سرویس. ولی خیلی بچه زیاد دوست دارم. اما شرایطش رو ندارم فعلا. شاغلم درس میخونم قصد ادامه تحصیل دارم و... 

کاش زندگی انقدر سخت نبود و شرایط طوری بود آدم به آرزوهاش می‌رسید کلا دست خداست یا باید هزینه کنید بر ...

نه بابا پسر داداش لازم نیست تک بهتره. ولی اگز 4 تا هم باشن خوبه جفت میشن تنها نیستن و تو دوران پیری خیلی کمک میکنن. من مشکل مالی ندارم اما شاغلم برای این فعلا نمیخام ولی بعد ها قصدشو دارم

منکه یه دختر دارم پدرم در اومد 

چرا شرایطتون چطور