2777
2789

سلام

حالتون چطوره

من یه سوال در مورد زایمان داشتم

به هر حال سایت بارداریه گفتم ازتون بپرسم

زایمان سزارین و طبیعی داریم

طبیعی باشه طرف چند ساعت بعد زایمان حالش خوب میشه و همه چیز اکیه

ولی سزارین میگن یه سال حتی بیشتر ممکنه عوارض داشته باشه

خیلی خیلی ببخشید ولی سوالی که دارم اینه تو زایمان طبیعی واژن و اینا که بچه میخواد ازش بیرون بیاد، خیلی گشاد میشه؟ و بعد زایمان دوباره نرمال میشه؟ یا نه؟

اخه شنیدم بعضیا طبیعی زایمان دلشتن و بعدش شوهراشون ناراضی بودن

ممکنه کمکم کنین؟

برای خوشبختی و سلامتی پسر و دختر و نازم صلوات بفرستین😍😘 پسرم دخترم دوستتون دارم

سوال خوبیه ولی کسی بهت راستشو نمیگه😂😂😂😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من طبیعی دو تا پسرام بودن

اولی شاید یه ساعت درد شدید

دومی درد شدید نیم ساعت

خداروشکر راضیم

شوهرمم راضیه

خدا هم راضی خخخخ

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن

زایمان طبیعی اگر برش بخوری بخیه بخوری معلوم نیس چی بشه عایا بخیه باز بشه یا نه

اونم بعد زایمان اذیتی برای نشستن و دستشویی

از فیزیولوژیک باشه که گشاد میشه

اگر سزارین باشی اولش خوبه بعدش اونم بستگی ب بدنت داره که اذیت شی یا نه

همش بده😂از بین بد و بدتر انتخاب کن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

چرا؟

من لگنم عالیه

پسر دومم ماشالله ۴ کیلو بود زودی اومد بیرون

تو رو امام حسین امضامو بخون. من همیشه فکرمیکنم اگه بمیرم کی برام فاتحه میده کی صلوات می‌فرسته تو رو خدا هر وقت اسممو دیدی صلوات بفرست منم میفرستم برات. کارت اهدا عضو دارم ولی هیچکس نمیدونه. خدایا پاکم کن بعد خاکم کن
ببخشید خیلی بلخشبد ولی گ  ش  ا د نشد؟

نه اصلا

اگه شده بود شوهرم متوجه میشد ببخشید رک گفتم

اگر یه نفر اومد گفت من ک. شا.د شدم من اسم خودمو عوض میکنم در حالی که میشن و نمیگن

😂اها

سلام عزیز

من با دل و جون طبیعی رو انتخاب کردم و شکر خدا از انتخابمم راضی بودم

اگر طبیعی انتخاب میکنی حتما تو کلاسهای بارداری و زایمان شرکت کن تا اگاهیت زیاد شه و بدونی تو زایمان چه اتفاقایی میوفته و باید چه جوری خودت رو کنترل کنی

و نکته بعدی حتما ورزش انجام بده تحت نطر دکتر

و جایی زایمان کن که بهت اهمیت بدن موقع دردها حواسشون بهت باشه نه اینکه ولت کنن 

ودرمورد واژن اگر تو بارداری و بعد زایمان ورزش کگل انجام بدی واژن سریع جمع میشه

من تجربه دوتا طبیعی رو دارم خداروشکر راضی هستم

بعد زایمان اولم سریع سرپا شدم ولی سر پسرم دوساعت بعد سرپا شدم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیز من با دل و جون طبیعی رو انتخاب کردم و شکر خدا از انتخابمم راضی بودم اگر طبیعی انتخاب میک ...

ممنونم🌹🌹🌹

ماشالله

مرسی

به خدا نعمتیه

باورت میشه من سرحال هیچکس باورش نمیشد زایمان کردم

اصلا یه حس فرح بخش و پر از امید

مرسی به خدا نعمتیه باورت میشه من سرحال هیچکس باورش نمیشد زایمان کردم اصلا یه حس فرح بخش و پر از ا ...

🌹 خدا حفظشون کنه

🌹 خدا حفظشون کنه

عزیزم من نه طرفدار طبیعی ام نه سزارین

هر کسی بدنی داره خیلیا طبیعی پدرشون دراومده کلا ببخشید از عقب و جلو برش خوردن خیلیا هم مثل من خداروشکر خوب و راحت بودیم چون لگنمون خوبه یعنی بچه از استخوان لگن زودی رد میشه

و سزارین هم بعدش هم تخت‌های من یکیش تا صبح ناله کرد ولی اون یکی تخت کناریم بهتر بود