بچه ها من یه فامیلی دارم طرف شوهر داره بچه داره چن وقتیه شوهرم از اینستا براش پست و اینا میفرسه به کوچکترین چیزی که شوهرم براش میفرسته واکنش نشون میده میخنده فقطم براشوهرم پست و اینا میفرسته اینا به کنار منم چن وقتیه اومدم براش از اینستا پست و اینا فرستادم ببینم برا منم واکنش نشون میده دیدم نه چیزی که من میفرستم و فقط میبینه در این حد ولی با شوهرم چت میکنن خیلی حساس شدم رو این قضیه عذابم میده باردارم هستم رفت و امدم داریم😔😔😔هر موقع گوشی شوهرم و ور میدارم میبینم به یه بهونه ای باهم چت کردن
الکی شماره سیو کن بعد اسم اونو بزار بگو شوهر همون خانومه یا به آقای مطمئن دیگه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرم با منشیش چت میکرد چند بارم با هم برای خرید دفتر بیرون رفته بودن حالم از اون زنیکه بهم میخوره حیف که شماره نداشتم ازش اگه داشتم مثل شما تحمل نمیکردم قشنگ حالشو جا میوردم حیف ولی شما حتما به خود زنه بگو جمع کنه خودشو