2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 52 پست
شوهر اون اصن اهلش نیست خیلی خجالتیه

الکی شماره سیو کن بعد اسم اونو بزار بگو شوهر همون خانومه یا به آقای مطمئن دیگه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زنرو بخوام چیزی بگم تو‌فامیل هزار حرف پشتم میزنه

ماه رجب در پیشه از خدا بخواه کمکت کنه

پنجشنبه اول رجب و شب آرزوهاست

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                        
واقعا ب خیانت کشید توام تذکر داده بودی؟

شوهرم با منشیش چت میکرد چند بارم با هم برای خرید دفتر بیرون رفته بودن حالم از اون زنیکه بهم میخوره حیف که شماره نداشتم ازش اگه داشتم مثل شما تحمل نمیکردم قشنگ حالشو جا میوردم حیف ولی شما حتما به خود زنه بگو جمع کنه خودشو

بچه ها از ی طرفم غرورم نمیذاره چیزی بگم دوست ندارم فک کنه من حساس شدم و شک کردم ب طرف ی چیزی تو این ...

هردوشونو بشور اینستاشوهرتم پاک کن

زنه هم معلومه داره کرم میریزه پیام بده بگو دور شوهرم بچرخی یاجوابش بدی ابرو تو سطح خانواده ک هیچ تو کل کشور برات نمیزارم بترسونش