2777
2789

آدم به احساس پوچی میرسه....

حس میکنه بی ارزشه..

حس میکنه خواستنی نیست دیگه...

من دیروز اومدم خونه پدرم و اول راهم تازه ولی خیلی سخته😭

(دلیل جداییم خیانته شوهرمه،بچه هم ندارم)

من اصن ازدواج نکردم

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جدا شدم اصنم این حسارو نداشتم واقعا

زندگی الانم اروم بی دغدغه بره گمشه هرجا هست خیرنبینه فقط

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

من جدا شدم اصنم این حسارو نداشتم واقعا زندگی الانم اروم بی دغدغه بره گمشه هرجا هست خیرنبینه فقط

شما چرا ؟؟

شب پنجشنبه بود شبی که خدا تورو توی دلم گذاشت آنشب همه  ملائکه نوید آمدن یار امام مهدی عجل الله را دادند 
دوباره ازدواج کردی؟؟

بعله یه بچم دارم الان ولی روزی نیست که نفرینش نکنم خیلی بلاها سرم اورد کثافت عوضی 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷