2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاز رنده کن آبشو بگیر با گوشتت مخلوط کن ورز بده

نمک زعفرون بزن پهن کن تو تابه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

با توجه به مقدار گوشتت، پیاز رنده کن بعد یه کم زعفران و نمک و فلفل سیاه بزن بذار چند ساعت بمونه. من با این روش درست میکنم طعمش عالی میشه. بعضیا زردچوبه میزنن من خوشم نمیاد زعفرون بهتره. 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
پیاز رنده کن آبشو بگیر با گوشتت مخلوط کن ورز بده نمک زعفرون بزن پهن کن تو تابه

همینی که ایشون گفت

من کره هم میزنم و سماق

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
درشد بزارم؟؟ گوحه از همون اول بزارم روش؟؟

من نمیزارم آخراش گوجه حلقه کن بزار روش میتونی فلفل دلمه ای هم بزاری

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
همینی که ایشون گفت من کره هم میزنم و سماق

اینم عالی میشه👏🏻

درشو بزارم؟؟ حتما بهید برگردونمش؟؟ گوجه کی بزارم‌روش؟؟

آخرش گوجه بذاری بهتره

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
درشو بزارم؟؟ حتما بهید برگردونمش؟؟ گوجه کی بزارم‌روش؟؟

بذار درشو. من یه کم روغن یا کره هم میزنم یه کم آبش تبخیر شد از آبش برمیدارم که آخر بریزم روش، برنج خشک نشه. بعد کباب هارو این رو اونرو میکنم سرخ که شدن دوباره آبو میریزم یه کم که گرم شد خاموش میکنم. راستش منو همسرم گوجه دوست نداریم ولی اول میذارن که آب گوجه با آب گوشت ترکیب بشه بعد همشونو سرخ کن

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم