2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اقا شاید باورش واست سخت باشه،ولی تک تک تاپیکاتو خوندم،دیگه حس میکنم چشم درد گرفتم😑،اسمتم فهمیدنم چیه😁🙌🏻چققققدددررررررر تو دوست منی اصلا،باور کن ی جاهایی فکر میکردم اونی اما اسمتو دیدم فهمیدم ن اشتباه میکنم.

ب هر حال، ببین من درکت میکنم، اما بزار ی نصیحتی بهت کنم بعد میخوام برم امتحانمو بخونم🤣🤦🏻‍♀️

هیچ وقت ،هیچ وقت از ترسات با کسی صحبت نکن،داخل ی تایپک ک فکر کنم صبح حدود ساعت ۶ هم زده بودی،واسه دوستت گفته بودی ک میترسی ک تو رو ول کنه،کارت بنظرم خیلیی اشتباه هستتتت،چون ک ادما رنگ عوض میکنن عزیزم،ب موقعش از این ترست بر علیهت استفاده میکنه،اگه ی نفر ۱۰ درصد ب تو خوبی کرد،باید ۵ درصد خوبی کنی،هر چی طرف کرد تو نصفش فقط،زیاد نباید دَم دست باشی،میفهمی اینجوری ادما بیشتر قدرتو میفهمن و بیشتر میان سمتت،همیشه واسه نشون دادن خودمون لازم نیست ک تو دست باشیم،بعضی وقتا هم باید یکم خودتو ب بی محلی بزنی تا محلت بدن.

اینا نصحیت های من بود،انشاالله ک هر چی خیره واست پیش بیاد،از خدا کمک بخواه داخل اینجور مشکلاتت،نزار مشکلاتت تو رو از خدا دور کنه،ک واقعاااا واقعاااا خدا خودش کمکت میکنه اگه ازش بخوای.ببخشید خیلی زیاد شد،خداحافظ 🙂🌸

🏷شعله های بزرگ ناشی از جرقه های کوچک هستند..
اقا شاید باورش واست سخت باشه،ولی تک تک تاپیکاتو خوندم،دیگه حس میکنم چشم درد گرفتم😑،اسمتم فهمیدنم چی ...

عزیزمممم😂

چطوری همرو خوندی😐😂

مرسی واقعا

نمیدونم چرا با این که این همه مغرورم

اما بازم جلوش کم میارم

واقعا خیلی دوسش دارم 

و این باعث شده ک هر جوری دلش میخواد باهام حرف بزنه

مرسی از راهنماییات گلمم🙃🥺

کاربری برای دونفره.