2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا شاید باورش واست سخت باشه،ولی تک تک تاپیکاتو خوندم،دیگه حس میکنم چشم درد گرفتم😑،اسمتم فهمیدنم چیه😁🙌🏻چققققدددررررررر تو دوست منی اصلا،باور کن ی جاهایی فکر میکردم اونی اما اسمتو دیدم فهمیدم ن اشتباه میکنم.

ب هر حال، ببین من درکت میکنم، اما بزار ی نصیحتی بهت کنم بعد میخوام برم امتحانمو بخونم🤣🤦🏻‍♀️

هیچ وقت ،هیچ وقت از ترسات با کسی صحبت نکن،داخل ی تایپک ک فکر کنم صبح حدود ساعت ۶ هم زده بودی،واسه دوستت گفته بودی ک میترسی ک تو رو ول کنه،کارت بنظرم خیلیی اشتباه هستتتت،چون ک ادما رنگ عوض میکنن عزیزم،ب موقعش از این ترست بر علیهت استفاده میکنه،اگه ی نفر ۱۰ درصد ب تو خوبی کرد،باید ۵ درصد خوبی کنی،هر چی طرف کرد تو نصفش فقط،زیاد نباید دَم دست باشی،میفهمی اینجوری ادما بیشتر قدرتو میفهمن و بیشتر میان سمتت،همیشه واسه نشون دادن خودمون لازم نیست ک تو دست باشیم،بعضی وقتا هم باید یکم خودتو ب بی محلی بزنی تا محلت بدن.

اینا نصحیت های من بود،انشاالله ک هر چی خیره واست پیش بیاد،از خدا کمک بخواه داخل اینجور مشکلاتت،نزار مشکلاتت تو رو از خدا دور کنه،ک واقعاااا واقعاااا خدا خودش کمکت میکنه اگه ازش بخوای.ببخشید خیلی زیاد شد،خداحافظ 🙂🌸

🏷شعله های بزرگ ناشی از جرقه های کوچک هستند..
اقا شاید باورش واست سخت باشه،ولی تک تک تاپیکاتو خوندم،دیگه حس میکنم چشم درد گرفتم😑،اسمتم فهمیدنم چی ...

عزیزمممم😂

چطوری همرو خوندی😐😂

مرسی واقعا

نمیدونم چرا با این که این همه مغرورم

اما بازم جلوش کم میارم

واقعا خیلی دوسش دارم 

و این باعث شده ک هر جوری دلش میخواد باهام حرف بزنه

مرسی از راهنماییات گلمم🙃🥺

کاربری برای دونفره.