2777
2789
عنوان

ته گلوم افت زده چیکار کنم خوب شه 😭😭

31249 بازدید | 25 پست

بچه ها کسی میدونه باید چیکار کنم ؟؟؟ چند روزه سرما خوردم از دیشب ته گلوم آفت زده خیلی درد میکنه هیچی نمیتونم بخورم 😭😭 لطفا هرکی میدونه بگه چی بخورم خوب شه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی سیب رو کمی خالی کن توش یه عاق عسل بریز بزار کمی آب اندازه بعد بخور خوب بجو بعد قورت بده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

منم برا آفت رب انار رو شنیدم، ولی امتحان نکردم، 

بخور فوقش تاثیر نداشت، حداقل خوشمزس😅

انشالله زودتر خوب بشی🌸

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚

من دائم میزنم خدالعنتش کنه چندروز دوتابزرگ پشت هم زده دهنم دارم میمیرم لپم قشنگ ورم کرده افتین ژلم زدم فایده نداشت نمک دوست دارم بزنم ولی بزنم اتیش گرفتم میگم ولش کنم اخه خیلی میسوزونه نمک😖

من دائم میزنم خدالعنتش کنه چندروز دوتابزرگ پشت هم زده دهنم دارم میمیرم لپم قشنگ ورم کرده افتین ژلم ز ...

میگن اب نمک خوبه من دلو زدم به دریا امتحان کنم ولی فک‌ کنم خیلی میسوزه :(

برای افت دیفن هیدرامین یا قاشق شربت المینیوم ام جی یا قاشق قاطی کنید قرقره کنید 

ینی معجزه اس ها

الان شب نیمه شعبان نذر میکنماگر تاسال اینده خدا حاجتمو تو مصلحتم قرار داد و من و به ارزوم رسونداونجوری ک دلم میخواد و برام توش پراز خیره و خوشحالی سال دیگ تا شب نیمه شعبان به نیت ۵ تن ۵میلیون یااگر وضعم بهتر بود ۱۴ میلیون کمک کنم به نیازمندا.دعا کنید برام.دعا کنید برسم به خواسته ام