2777
2789
آدم قحطی بودخواهرت بااین ازدواج کنه پسری که بایک زن متاهل دوست میشه ومیهدخاستگاری دخترش معلومه چه گ ...

خواخر احمقم دیگه نمیتونم اینهمه دردو تحمل کنم درد خواهرم از یه سمت 😭😭 خواهر بزرگتریت😭😭به خدا گریم گرفتهنمیتونم فک کنم اون خواهر شادم مهربونم به این روزافتاده درد و بلای همشون بخوره تو سر بابای خرم همش تقصیر اونه😭😭😭😭😭😭😭😭مامانم،  خواهرم ، بابام کاش بمیرم 

آدم قحطی بودخواهرت بااین ازدواج کنه پسری که بایک زن متاهل دوست میشه ومیهدخاستگاری دخترش معلومه چه گ ...

خواهرم انقدر خواستگار داشت😭😭🥺اما نفهم رفت با یه آشغال تر از بابام ازدواج کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم توهم ماملنت هم ابجیت بریدیجایی رواجاره کنیدزنرگی کنیدشمابروسرکارابجیت بره کارپیداکنه حتی مامانت ترشی یاکیک بپزه بفروشین خودتونوازدست این دیوانه هانجات بدین دلم براخاهرت ومادرت کباب شد

هم توهم ماملنت هم ابجیت بریدیجایی رواجاره کنیدزنرگی کنیدشمابروسرکارابجیت بره کارپیداکنه حتی مامانت ت ...

😭😭کاش امکانش بود آرزوم همچین زندگی داشته باشم اما اون داماد بیشرفمون وو بابام از سرمون دست بر نمیدارن😭😭😭🥺

هم توهم ماملنت هم ابجیت بریدیجایی رواجاره کنیدزنرگی کنیدشمابروسرکارابجیت بره کارپیداکنه حتی مامانت ت ...

مخصوصا اون دامادمون آبروریزی میکنه خیلی تهدیدمون میکنه مخصوصا اون خواهر بدبختمو

😭😭کاش امکانش بود آرزوم همچین زندگی داشته باشم اما اون داماد بیشرفمون وو بابام از سرمون دست بر نمید ...

بایدمامانت وخاهرت بخان و باعلی بگن بلندشن تااونانخان ک تنهانمیشه پس توخودتودرگیرنکن ک توروح روان ت صدمه میبینه فقط ب مادرت بگواگه بخاطرشماس ک مونده شماهمچین زندگی رونمیخاین بقیش بسپارب خودشون

اون داماد بیشرف همش میگه به مامانم میرم الان بچتون میزنم به اون بابای خرمم نمیتونیم بگیم مامان بیچاره امو باش که فک میکنه شوهر خرش دیگه آدم و خوب و سربزیر شده🥺🥺🥺 

بایدمامانت وخاهرت بخان و باعلی بگن بلندشن تااونانخان ک تنهانمیشه پس توخودتودرگیرنکن ک توروح روان ت ص ...

اونا میخوان اما اون آشغالا میکشنمون اون امیدمون روانیه دیوانه است مامان و خواهرمو تیکه تیکه میکنه

خب بگین اگه واقعانمیخایش چرااذیتش میکنی دیگه طلاق بده بروگمشو

طلاقش نمیده میگه باید مهریه اتو مشخص کنی دلش میخواد اذیتمون کنه انکار از عذاب کشیدنمون خوشحال میشه 

مگه قصاب خونس ؟؟؟  این تحدیدایی ک کردن و شماازاوناشمرساختین هیچ غلطی نمتونن بکنن

به خدا خیلی دیوانه است حتی یه بار بابامو از رو کوه پرکرده بود پایین بعد مدتها بابام حالش خوب شد روانیه هر چی بگی ازدست بر میاد