jbjbjngjmn مدیر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 60 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 1391 بازدید | 107 پست میشه بهم کمک کنین؟ 1400/11/11 | 15:24 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jbjbjngjmn مدیر استارتر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 60 منم یه روز حرف زدن پدرمو با یه خانم شنیدم(تماس تلفنی) به مامانم گفتم و مامانم با اینکه حالش خیلی بد ... هعی خوش به حالت
mahya_o_m عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 170 آخه مشکل اینجا است مامانم همه چیز تمومه دیگه نمیدونم از چیش بگم آشپزی اش عالیه خیلی شیکه مدرنه تو بی ... هر کس میره دنبال لیاقتشوقتی پدرت لیاقت مامانتو نداره حیف عمر مامانت که کنارش بگذرهتشویقش کن جدا شه
jbjbjngjmn مدیر استارتر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 60 هر کس میره دنبال لیاقتش وقتی پدرت لیاقت مامانتو نداره حیف عمر مامانت که کنارش بگذره تشویقش کن جدا ... اخه مامانم درآمدی نداره و نمیتونه ازش جدا بشه و از ابروش میترسه مامانم حدودا ۴۶ سالشه
چاوجوانگم عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 3225 مادرم قبلا اطلاع داشت اما الان بهش نگفتم بابامم فک میکنه بعد اینکه دوسپسر مامانم دامادمون شد مامانم ... هن یعنی چی تو باهاش دوسپرس مزدوج شدی یا خواهرت خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است
mahya_o_m عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 170 اخه مامانم درآمدی نداره و نمیتونه ازش جدا بشه و از ابروش میترسه مامانم حدودا ۴۶ سالشه سنی هم ندارن بنده خداخب اشتباه همینجاست که پشتوانه مالی یا مادی ندارن!تو خودت ۲۵ سالته نمیتونی خرج یه زندگی دو نفره رو بدی؟
jbjbjngjmn مدیر استارتر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 60 هن یعنی چی تو باهاش دوسپرس مزدوج شدی یا خواهرت خواهرم دیگه
jbjbjngjmn مدیر استارتر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 60 سنی هم ندارن بنده خدا خب اشتباه همینجاست که پشتوانه مالی یا مادی ندارن! تو خودت ۲۵ سالته نمیتونی خ ... اخه من هنوز دانشجو ام
mahya_o_m عضویت: 1400/11/09 تعداد پست: 170 اخه من هنوز دانشجو ام میدونم دشواره ولی توکل کن به خدامیتونی در کنارش شاغل باشی مثل هزاران فرد دیگهانشالاه خدا جواب پدرتو بکنه تو دهنشنزار بیشتر از این مادرت عذاب بکشه پدرتو طرد کن
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 36004 خواهرم دیگه زندگی خواهرت چی شد؟مادرت هنوزم وابسته اس؟ وخدایی که بشددددت کافیست❣
jbjbjngjmn مدیر استارتر عضویت: 1400/01/02 تعداد پست: 60 زندگی خواهرت چی شد؟ مادرت هنوزم وابسته اس؟ نه دیگه در اون حد وابسته نیست ، خواهر بدبختیم که نگم براتون اون آقا تا نصفه شب میره بیرون یا کتکش میزنه اون از مام بدبخت تره حداقل من کنار مامانم هستم اما اون بدبخت هیچی نداره
مینالوپز عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 36004 نه دیگه در اون حد وابسته نیست ، خواهر بدبختیم که نگم براتون اون آقا تا نصفه شب میره بیرون یا کتکش می ... آدم قحطی بودخواهرت بااین ازدواج کنهپسری که بایک زن متاهل دوست میشه ومیهدخاستگاری دخترش معلومه چه گرگیه!!! وخدایی که بشددددت کافیست❣