2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا دارم دیوانه میشم میشم نظرتون به مامانم بگم؟

بهتره اول مراجعه کنی ب روانشناس با خودت کنار بیای 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
بهتره اول مراجعه کنی ب روانشناس با خودت کنار بیای 

آخه مشکل اینجا است مامانم همه چیز تمومه دیگه نمیدونم از چیش بگم آشپزی اش عالیه خیلی شیکه مدرنه تو بی پولی پدرمم باهاش کنار اومده اون زنانی فاحشه و هرزه یک صدم مامان منم نمیشن 

آخه مشکل اینجا است مامانم همه چیز تمومه دیگه نمیدونم از چیش بگم آشپزی اش عالیه خیلی شیکه مدرنه تو بی ...

مشکل همیشه از شریک زندگی نیست 

خیلی عذرمیخوام ذات پدر شما هرزه و تنوع طلبه که چشم روی خوبی های زنش بسته

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
من امشب بابام اومد خونه از اون پیاما عکس بگیرم کمکم میکنین؟

منم یه روز حرف زدن پدرمو با یه خانم شنیدم(تماس تلفنی)

به مامانم گفتم و مامانم با اینکه حالش خیلی بد شد بلاخره از پس زندگیش بر اومد (به عمم ماجرا رو گفت تا با بابام حرف بزنه ؛ با خالمم رفتن ادرس منزل اون خانم رو پیدا کردن و داداشمو فرستادن بترسونتش😂داداش منم هرکول)

البته پدرمم از ابروش میترسید که نشست سر جاش 

به هر حال نوه هم داره و بزرگ فامیل محسوب میشه

مشکل همیشه از شریک زندگی نیست  خیلی عذرمیخوام ذات پدر شما هرزه و تنوع طلبه که چشم روی خوبی های ...

واقعا یه هرزه آشغاله،  آخه مامانم هرچی خواسن کرد از لحاظ جنسی هم مامانم واقعا همه چی تمومه یه هرزه آشغاله ایشا... خدا بکشمش مامان من بخاطر ام اس حالا یه محدودیت های داره اما دلیل نمیشه این آشغال بیافته دنبال این هرزه های خیابونی